Kytice ruží, vaňa v šatni aj fast-food! Čo všetko chce Nicki Minaj v Bratislave?

Americká rapperka Nicki Minaj, ktorá vystúpi 22. februára v Bratislave, chce mať šatňu zariadenú ako izbu v päťhviezdičkovom hoteli.

13.02.2019 16:25
Raperka Nicki Minaj na archívnom zábere. Foto: ,
Raperka Nicki Minaj na archívnom zábere.
debata (1)

Musí to byť veľká miestnosť, v ktorej bude veľké zrkadlo, vaňa, kožený gauč a luxusné kreslá, veľké kytice čerstvých bielych a ružových ruží aj mnoho vonných sviečok.

Pripravenú chce mať veľkú chladničku s bezkofeínovou kolou, veľa ovocia, slané lupienky, gumené medvedíky, lízanky a rôzne vitamíny.

Tridsaťšesťročnú interpretku bude okrem iných sprevádzať jej osobný kuchár, napriek tomu chce mať Minaj k dispozícii aj menu z bratislavských fast foodov, aby si v prípade potreby mohla vybrať.

S rodáčkou z Trinidadu a Tobaga príde do Bratislavy 110-členný sprievod v desiatich luxusných autobusoch. Techniku privezie 18 kamiónov. O celý koncert sa postará ďalších 200 ľudí. Umelkyňu a jej štáb bude strážiť takmer stovka pracovníkov bezpečnostnej služby.

Koncert Minaj sa uskutoční na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Predskokanmi interpretky budú americký rapper Juice WRLD a slovenský rapper Majk Spirit.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Nicki Minaj #ruže #šatňa #fast-food #požiadavka

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...