Mladučká manželka MC Erika poriadne pobláznila! Doslova o nej básni

Slovenský spevák, dídžej a skladateľ Erik Aresta, známy z polovice deväťdesiatych rokov aj ako MC Erik z populárneho dua MC Erik a Barbara, má podľa vlastných slov so svojou čerstvou manželkou Veronikou Valentína každý deň.

14.02.2019 15:20
debata

"Priznám sa, že nie sme úplne fanúšikovia tohto sviatku. Kým Vianoce a Veľká noc majú aj u nás dlhoročnú tradíciu, toto sa stalo fenoménom až po revolúcii, a teraz už je to skôr komerčný ošiaľ, takže sa neplánujeme pridať do tohto hromadného bláznovstva. No aj po dvoch rokoch vzťahu by sa dalo vlastne povedať, že máme s Verunkou Valentína každý jeden deň… Viem, že to znie trochu presladene, ale je to tak,“ povedal s úsmevom.

Spevák Erik Aresta alias MC Erik s manželkou. Foto: Profimedia
Spevák Erik Aresta alias MC Erik s novou priateľkou. Spevák Erik Aresta alias MC Erik s manželkou.

„Prežívame teraz najkrajšie obdobie života a obaja si to naplno užívame. Keď sme sa stretli, ani by nám nebolo bývalo napadlo, že sa niekedy dáme dokopy, navyše obaja sme niekoho v tom čase mali. Po nejakej dobe sme však obaja vzťahy ukončili a sympatie medzi nami stále prerastali… A napokon, je úplne jedno, koľko má človek rokov, láska vás môže stretnúť hocikedy,“ uznal MC Erik, ktorý si podľa vlastných slov vyše dvadsaťročný vekový rozdiel medzi ním a jeho mladou partnerkou ani neuvedomuje. „Moja manželka je na svoj vek mimoriadne zrelá a dospelá, a naopak, ja som napriek svojim rokom večný chlapec a puberťák…,“ podotkol sympatický hudobník. „A čo sa mi ešte ráta, že sme obaja také intenzívne typy. Keď som bol mladší a zaľúbil som sa, potreboval som to stále dávať nejako najavo a partnerky to väčšinou nezvládali. My sme sa v tomto našli, obaja sme také kliešťatá, ktorým nevadí byť spolu aj 24 hodín denne,“ priznal.

Na romantiku v podobe veľkolepých darčekov a tajných prekvapení si však ani jeden z nich príliš nepotrpí. „S darčekmi a prekvapeniami je to u mojej drahej zložité. Za prvé je veľmi bystrá a všímavá, a za druhé má vždy veľa všetečných otázok, takže niečo pred ňou schovať je nadľudský výkon,“ zasmial sa Aresta. „A keďže má ešte navyše veľmi vyhranený a vytríbený vkus, tak si dokážete predstaviť, aké ťažké je pre chlapa niečím takú ženu prekvapiť. Takže väčšinou je to o dohode. Je to síce menej romantické, ale neriskujete sklamanie. A my si tú romantiku bohato doženieme inak,“ dodal spevák, ktorý s manželkou podľa vlastných slov plánuje i rodinu. Za potomkom sa však s Veronikou veľmi nenaháňajú. „Obaja si to prajeme, takže keď to má prísť, tak to príde. Ja budem veľmi rád, predsa len už na to mám celkom aj vek,“ poznamenal pobavene 47-ročný rodák z Rimavskej Soboty.

Popritom sa známy spevák plánuje naďalej venovať i hudbe. Spolu s Veronikou, ktorá je vo voľnom čase tiež dídžejka, v súčasnosti pravidelne hrávajú v niekoľkých pražských music kluboch a MC Erik zároveň aktívne vystupuje so speváčkou Ivanou Poláčkovou, s ktorou začal spolupracovať už v roku 2015, krátko po tom, čo absolvovali spoločné turné so skupinou Maduar. „Barbara sa rozhodla zostať v Amerike, má tam rodinu a zázemie, takže tomu absolútne rozumiem. Ja tu mám teraz Ivku. Ona je skvelá, dokonca má veľmi podobný hlas ako Barbara, takže vyznieva veľmi prirodzene, aj keď spieva pesničky, ktoré sme nahrali pôvodne s Barbarou. Ja sám som skoro odpadol, keď som ju na turné s Maduarom počul prvý raz spievať Anjela,“ zaspomínal si spevák, ktorý len v polovici decembra predstavil videoklip ku skladbe Is This Love. „Je to taká príjemná pesnička, ktorá vám v týchto chladných dňoch dodá energiu. To som chcel podčiarknuť aj videoklipom, preto som si doň zavolal aj tanečnice, špičkovú slovenskú barmanku Martinku, a samozrejme, ako milovník amerických áut som tam musel zakomponovať aj štýlový kabriolet, ten tam skrátka nemohol chýbať. Natáčali sme to okrem iného aj v našom domovskom klube, kde s Veronikou spolu hrávame,“ uviedol Aresta, ktorý v tejto chvíli už plánuje dať obraz i ďalšej novinke. „Na konci aktuálneho videoklipu zaznie na pár sekúnd skladba, ku ktorej ho urobíme,“ naznačil hudobník, ktorý by navyše okrem nahrávania pesničiek chcel naďalej s Ivanou i vystupovať.

Ako priznal, napriek tomu, že má za sebou stovky parties a nespočetne veľakrát stál pred publikom, keď má vyjsť na pódium pred väčšou šou, zvykne mať vždy tak trochu trému. „Je to však taký príjemný stres, ktorý z vás opadne, len čo vyleziete hore a zaznejú prvé tóny vašej skladby. Keď vidím tie nadšené reakcie ľudí, ktorí sa prišli baviť, tak som hneď vo svojom živle a tréma sa razom rozplynie,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #MC Erik #Erik Aresta

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...