Oddýchnutá a opäť fit? Selena Gomez po víkende v bikinách mieri do práce

Je to len pár dní, čo svetom prebehli nové zábery speváčky Seleny Gomezovej. S kamarátkami si užívala slnko a more v Mexiku. A tiež smiech a dobrú náladu.

15.02.2019 00:53
debata
Speváčka Selena Gomez sa vrátila z mexickej... Foto: Profimedia
Selena Gomez Speváčka Selena Gomez sa vrátila z mexickej dovolenky. Vyzerá oddýchnuto a plánuje sa vraj vrhnúť do práce.

Hudobná hviezda a bývalá partnerka speváka Justina Biebera sa už minulý rok verejne prihlásila k tomu, že sa musí sústrediť na svoje zdravie a zlepšiť mentálny stav. S psychickými problémami bojuje 26-ročná speváčka už niekoľko rokov s prestávkami. Ako ukázali víkendové momentky na sociálnych sieťach, Gomez má opäť svetlejšie obdobie.

V Mexiku si brunetka užívala dámsku jazdu a rozlúčku so slobodou jednej z najbližších kamarátok Courtney Barryovej. Okrem toho však poskytla svojim fanúšikom aj pomerne exkluzívne nové momentky a zábery na jej podobu po tom, čo absolvovala niekoľko týždňov liečenia v nešpecifikovanom zariadení.

Po návrate z Mexika jedna z najsledovanejších hviezd Instagramu zamierila údajne rovno za povinnosťami. Ako tvrdia zdroje z jej okolia, momentálne sa znovu chce vrhnúť viac do pracovného kolotoča. Snáď sa jej bude dariť čo najdlhšie a zvládne svojich vnútorných démonov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My best friend is getting married, so we celebrated her! Future Mrs. Lopez

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #krása #Kalifornia #oddych #Selena Gomez #návrat

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...