VIDEO: Yvetta Blanarovičová: Zrazu sa zjavil Hanzlík a zachránil ma

Od štvrtka sa v našich kinách premieta česká novinka Leto s gentlemanom.

15.02.2019 10:00
Yvetta Blanarovičová Foto:
Yvetta Blanarovičová na bratislavskej premiére komédie Leto s gentlemanom.
debata (1)

V snímke, pod ktorú sa podpísal režisér Jiří Adamec, si hlavné úlohy zahrali Jaromír Hanzlík a slovenská rodáčka žijúca v Čechách, Alena Antalová.

Jaromír Hanzlík sa objavil aj na premiére novinky v Bratislave, spoločnosť mu robil režisér snímky Jiří Adamec a jedna z herečiek komédie, Yvetta Blanarovičová. Tá je rovnako ako Antalová rodáčkou zo Slovenska.

Pre Blanarovičovú nebola spolupráca s režisérom Adamcom novinkou, majú za sebou aj spoločné nakrúcanie seriálu Poisťovňa šťastia (2004). „Práve skutočnosť, že Leto s gentlemanon nakrúca on, bola dôležitá. Jiří Adamec ma pozná od mojich 16-tich rokov, pretože ako 17-ročná som s ním točila a keď mi on zavolá, tak s ním nediskutujem. Povedal mi len, že to nie je veľká rola, ale že sa mi bude páčiť. A aj to tak bolo,“ opísala 55-ročná herečka.

Jaromír Hanzlík, Yvetta Blanarovičová, Jiří...
Jaromír Hanzlík, Yvetta Blanarovičová, Jiří...
+6Yvetta Blanarovičová na premiére filmu Leto s...

S českou legendou Jaromírom Hanzlíkom, ktorý si v snímke zahral hlavnú rolu džentlemana, sa Blanarovičová pozná dlhé roky. Pre TV Pravda si zaspomínala na ich veselé stretnutie z čias, kedy ešte len študovala na konzervatóriu, zatiaľ, čo on už bol veľkou hviezdou. Aj vtedy sa podľa jej slov zachoval ako džentleman a zachránil ju priamo na pražskej ulici. Viac si pozrite vo videu.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Yvetta Blanarovičová #Leto s gentlemanom

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....