Kyprá hviezda Rebel Wilson: Potrebujem muža, ktorý je väčší ako ja

Herečka Rebel Wilson, ktorá je aktuálne hviezdou komédie Isn't It Romantic, si myslí, že Los Angeles je na randenie priam katastrofickým miestom.

18.02.2019 08:00
Rebel Wilson Foto: ,
Rebel Wilson na premiére filmu "Isn't It Romantic" v Los Angeles.
debata

Ľudia sú tu podľa jej slov povrchní. „Los Angeles je sklamaním. Spomínam si na to, ako sme nakrúcali komédiu Ladíme 3 v Atlante. Ľudia, viete, aká som tam bola obľúbená! Mala by som sa presťahovať do Atlanty, tam som mala hodnotenie 10. Tým nechcem povedať, že ľudia v Atlante nevyzerú dobre. Ale ideály krásy v Hollywoode sú jednoducho nerealistické,“ opísala 38-ročná komediálna hviezda pre magazín People.

Blond hviezda uvádza, že o mužovi po jej boku má isté predstavy. „Hľadám niekoho, kto by bol opticky väčší ako ja. Potom si pripadám ženskejšie. Ak mám pocit, že muža vedľa seba by som určite počas boja v klietke porazila, potom zrejme nebude pre mňa ten pravý,“ dodala.

Rebel Wilson a Miley Cyrus na premiére filmu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Rebel Wilson a Miley Cyrus Rebel Wilson a Miley Cyrus na premiére filmu "Isn't It Romantic" v Los Angeles.

Ale Wilson nehovorila len o vzhľade jej vyvoleného. „Chcem niekoho, kto je dobrý človek. Mala som obrovské šťastie, že som si pre seba vytvorila tento skvelý život a chcem nájsť človeka, s ktorým sa oň podelím.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Rebel Wilson

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...