FOTO: Valentín aj s prsteňom! Katy Perryovú požiadal Orlando Bloom o ruku

Tak tomu sa hovorí sviatok zamilovaných vo veľkej paráde. A emóciách! Speváčka Katy Perry sa bude možno opäť vydávať. Partner Orlando Bloom ju požiadal o ruku.

15.02.2019 12:46
debata
Katy Perry a Orlando Bloom spolu na archívnom... Foto: SITA/AP, Alessandra Tarantino
Katy Perry a Orlando Bloom Katy Perry a Orlando Bloom spolu na archívnom zábere.

Slávnu speváčku s oznámením tejto novinky predbehla jej mama Mary Hudson, ktorá priamo na Facebooku zverejnila niekoľko momentiek zo zásnubnej párty. Tá sa organizovala vo veľkom utajení a Perry údajne o nej vôbec nevedela.

Speváčka, ktorá v nedeľu vystúpila na vyhlásení cien Grammy, následne zverejnila aj záber so svojím vyvoleným. A prsteňom, ktorý dostala. Ide o klenot v tvare kvetiny, v ktorého strede je zasadený rubín. „V plnom rozpuku,“ napísala Perry k záberu, čím sa pohrala s priezviskom svojho vyvoleného (pozn: Bloom v angličtine znamená pučať, kvitnúť).

Na fotografii síce nevidieť Perryovej celkom do tváre, ale vyzerá, že sa tvári naozaj šťastne. Herec Bloom sa jedným okom pozerá do objektívu a zjavne dáva svojej partnerke bozk na krk.

Obe hviezdy, ktoré spolu randia od roku 2016 (nakrátko sa rozišli v roku 2017), majú už za sebou jedno nevydarené manželstvo. Perry bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, Bloomovou manželkou bola topmodelka Miranda Kerr. S ňou má herec aj syna Flynna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

full bloom

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #svadba #zásnuby #Instagram #Orlando Bloom #žiadosť o ruku

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....