Charlize Theron a Brad Pitt? Slávna blondínka sa konečne vyjadrila

V januári začali americké médiá špekulovať o novom hviezdnom vzťahu v Hollywoode - rozvedený Brad Pitt má randiť s krásnou Charlize Theron.

16.02.2019 13:30
Herečka Charlize Theron na zábere z... Foto: ,
Herečka Charlize Theron.
debata

Špekulácie o vzťahu Oscarom ovenčených hviezd naberali na obrátkach, ale ani 43-ročná Theron, ani 55-ročný Pitt sa k týmto informáciám doposiaľ nevyjadrili. Stalo sa tak v náznakoch až teraz, keď dvojnásobná mama zavítala do šou moderátorky Ellen DeGeneres, aby promovala svoj nový film „Long Shot“ spolu s kolegom Sethom Rogenom.

V štúdiu prišla reč aj na súkromný život slávnej blondínky a dokonca aj na bozkávanie. „Začala som bozkávanie trénovať vo veku sedem rokov sama so sebou,“ opísala Theron. „S tvojou rukou?“, opýtala sa moderátorka. „Áno, s mojimi rukami a so všetkým. S bábikami aj sama so sebou pred zrkadlom,“ povedala herečka pobavene a dodala: „To je asi ten dôvod, prečo som single.“

Práve týmto spôsobom Theron celému svetu povedala, že s Pittom pár netvorí a dala tak „stopku“ špekuláciám o novom páre snov Hollywoodu.

Theron a Pitt sa pred pol rokom stretli pri spoločnej práci. Bok po boku nakrúcali reklamu pre luxusnú značku hodiniek – Breitling. V septembri 2018 spoločnosť výsledok ich spolupráce zverejnila na sociálnych sieťach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Charlize Theron

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...