Jennifer Aniston má za sebou hororový let do Mexika! Núdzové pristátie

Narodeninová dovolenka slávnej herečky Jennifer Anistonovej sa nezačala práve najlepšie.

17.02.2019 11:00
Herečka Jennifer Aniston na akcii WE Day... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata (3)

Hviezda Priateľov sa v spoločnosti svojej kamarátky, herečky Courteney Cox (54) a niekoľkých ďalších známych, vybrala menším súkromným liedadlom do jej obľúbeného mexického letoviska Cabo San Lucas. Ako uvádza portál TMZ, pri štarte prišlo súkromné lietadlo o pneumatiku alebo časť kolesa a tak nasledovalo núdzové pristátie.

Potom, ako Anistonovej lietadlo vzlietlo v Los Angeles a dostalo do vzdušného priestoru Mexika, sa pilot rozhodol z bezpečnostných dôvodov vrátiť a núdzovo pristáť v kalifornskom Ontariu. Predtým však lietadlo dlhšie krúžilo vo vzduchu, aby sa zbavilo paliva a pristátie tak bolo čo najbezpečnejšie.

Podľa TMZ bolo v lietadle celkovo 12 pasažierov, žien. Okrem herečiek zo seriálu Priatelia napríklad aj scenáristka Molly Kimmel a herečka Amanda Anka. Potom, čo im z poškodeného lietadla na letisku v Ontariu vyniesli batožinu prestúpili do iného, väčšieho súkromného lietadla a pokračovali v ceste do Mexika.

Herečka Jennifer Aniston oslávila 11. februára okrúhle 50 narodeniny a výlet do Mexika je súčasťou jej osláv, ako informujú americké médiá.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #Jennifer Aniston

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....