Herec čelí podozreniu, že zorganizoval útok sám na seba! Čo vraví on?

Americký herec Jussie Smollett čelí podozreniu, že sám zorganizoval útok, ktorého sa stal obeťou koncom januára. Na svojich internetových stránkach o tom informuje televízia CNN.

18.02.2019 15:00
debata
Herec Jussie Smollett na archívnom zábere. Foto: Reuters, Danny Moloshok
Herec Jussie Smollett na archívnom zábere. Herec Jussie Smollett na archívnom zábere.

Herec vypovedal, že na neho v jednom hoteli v Chicagu zaútočili dvaja muži, ktorí na neho kričali rasistické a homofóbne nadávky, dali mu okolo krku povraz a poliali ho neznámou chemikáliou.

Polícia dvoch údajných útočníkov zadržala v stredu, ale v piatok ich bez akéhokoľvek obvinenia prepustila s tým, že sa v prípade objavili nové dôkazy.

„Čoby obeť nenávistne motivovaného trestného činu Jussieho Smolletta správy o tom, že sa s páchateľmi pozná, nahnevali a zdrvili,“ uviedli jeho právni zástupcovia. „Ešte viac ho ničí tvrdenie, že mal podiel na útoku na seba samotného. Nič nie je vzdialenejšie pravde a každý, kto tvrdí niečo iné, klame,“ vyhlásili.

Tridsaťpäťročný Smollett sa otvorene hlási k tomu, že je homosexuál. Od roku 2015 hrá gaya Jamala v seriáli Empire televízie Fox. V detstve vystúpil napríklad v komédii Všade dobre, doma najlepšie alebo v snímke Šampióni.

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #obvinenie #gay #Jussie Smollett

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...