Tehotná Meghan tajne v New Yorku! Dôvod jej návštevy je ale sladký

Manželka princ Harryho si túži tehotenstvo užívať ako ktorákoľvek iná žena.

19.02.2019 09:56
Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan na archívnej snímke.
debata

Aj to je zrejme dôvod, prečo si zaletela do New Yorku, aby absolvovala obľúbenú „baby shower“ párty – čiže oslavu s kamarátkami pred príchodom bábätka na svet.

Ako informuje Daily Mail, Meghan pristála v pondelok v New Yorku, aby tu strávila niekoľko dní, počas ktorých sa stretne so svojimi kamarátkami a kamarátmi. V New Yorku sa Meghan objavila prvý raz od mája, kedy si povedali „áno“ s princom Harrym vo Windsore.

V New Yorku sa má 37-ročná vojvodkyňa stretnúť s asi 15-timi blízkymi kamarátkami na spomínanej baby shower párty, ktorú pre ňu organizuje Jessica Mulroney a mala by sa konať v utorok, 19. februára. Jessica Mulroney do New Yorku priletela z kanadského Toronta v istom predstihu, aby stihla všetko pripraviť. Párty sa má konať v jednom z hotelov na Upper East Side.

Aj v pokročilom štádiu tehotenstva má Meghan nabitý program, po výlete do New Yorku ju už čakajú oficiálne povinnosti. Po boku manžela, princa Harryho, má 23. februára navštíviť Maroko.

Za svojou kamarátkou, Jessicou Mulroneyoou (38), si Meghan zaletela aj v septembri, vtedy ju však prišla navštíviť na tri dni do Toronta. Mulroney je trojnásobnou mamou a spolu s deťmi a manželom sa objavila aj na májovej svadbe vojvodkyne Meghan.

Jessica Mulroney (v modrých šatách) s dcérkou... Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Jessica Mulroney Jessica Mulroney (v modrých šatách) s dcérkou Ivy na svadbe Meghan a Harryho v máji.

Priateľstvo medzi dvoma ženami sa začalo v čase, kedy sa v roku 2011 Meghan presťahovala z Los Angeles do Toronta kvôli nakrúcaniou seriálu Kravaťáci, vďaka ktorému sa preslávila. Jessica pracuje ako módna stylistka.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #New York #vojvodkyňa Meghan

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...