Nezdravé a osamelé! Tak opísala manželstvo s bývalým Mandy Moore

Minulý týždeň šokovali verejnosť ďalšie obvinenia zo sexuálneho obťažovania voči známemu mužovi. Je ním hudobník Ryan Adams. Toho z rôznych foriem nátlaku alebo obťažovania obvinilo sedem žien.

19.02.2019 11:17
debata
Speváčka Mandy Moore a jej niekdajší manžel... Foto: Profimedia
Speváčka Mandy Moore a jej niekdajší manžel Ryan Adams na návšteve letiska v Los Angeles. Speváčka Mandy Moore a jej niekdajší manžel Ryan Adams na návšteve letiska v Los Angeles.

Adams bol v minulosti ženatý s herečkou Mandy Mooreovou a práve ona prehovorila o manželstve s dnes 44-ročným hudobníkom, ktorý mal v pláne vydať tento rok nový album, no obvinenia jeho vydanie zastavili.

„Žila som môj život len pre neho. A bola to úplne nezdravá dynamika. Nemala som poňatie o sebe samej, mala som pocit, že sa topím,“ uviedla v rádiovom podcaste 34-ročná Moore. Podľa nej ich manželstvo bolo neudržateľné. „Bolo to také smutné a osamelé. Cítila som sa pri ňom nesmierne sama,“ pokračovala Moore.

Herečka tiež prezradila, že v čase manželstva s Adamsom obetovala veľkú časť svojej práce. Vedela vraj totiž, že ak by pracovala naplno, manželstvo by to nevydržalo. „Robila som drobné práce, v zmysle, že som neprestala celkom pracovať. Ale bolo nad slnko jasné, že ak by som robila normálne, doma by sa veci rozpadli na kúsky,“ vysvetlila herečka.

„Nemohla som robiť svoju prácu, pretože som sa neustále musela snažiť ukazovať môj záujem a pozornosť tej osobe, ktorá ma potrebovala a nedovolila mi robiť nič iné,“ dodala ešte Moore, ktorá je momentálne druhýkrát vydatá. Tiež za hudobníka Taylora Goldsmitha.

Manželstvo Mooreovej a Adamsa sa začalo v marci 2009 a v roku 2016 ich súd rozviedol. Hudobník ešte minulý rok pobúril časť verejnosti, keď na Twitteri napísal, že si ani nepamätá svadbu a že ani jedna z jeho piesní nie je o exmanželke. Moore ešte pár týždňov predtým v rozhovore uviedla, že si pre prvé manželstvo vybrala nesprávneho partnera.

Čo sa týka kauzy s obvinením, o ktorej písali noviny New York Times, Adams sa ospravedlnil za to, ak niekomu svojím konaním ublížil. Dôrazne však poprel, že by niekoho sexuálne obťažoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozhovor #krach #pozornosť #obvinenia #Mandy Moore #Ryan Adams #podcast

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....