Pred pár týždňami vrúcne bozky a teraz... Lady Gaga a jej snúbenec sa rozišli!

Americká speváčka Lady Gaga a jej snúbenec, talentový agent Christian Carino sa rozišli.

20.02.2019 11:25
debata
Speváčka Lady Gaga a jej snúbenec Christian... Foto: Profimedia
Speváčka Lady Gaga a jej snúbenec Christian Carino na zábere z ceremoniálu Screen Actors Guild Awards. Speváčka Lady Gaga a jej snúbenec Christian Carino na zábere z ceremoniálu Screen Actors Guild Awards.

Informáciu pre agentúru Associated Press potvrdil zástupca 32-ročnej interpretky, ktorý neposkytol žiadne ďalšie detaily.

Dvojica sa pritom len pred pár týždňami ešte k sebe nežne túlila priamo pred objektívmi na vyhlásení cien Screen Actors Guild Awards. Carino bozkával speváčku pred objektívmi na líce a neustále sa jej nežne dotýkal. Ktohovie však, aký bol vlastne ich vzťah mimo objektívov.

Nemenovaný zdroj pre americký týždenník People uviedol, že ich vzťah nefungoval. „Vzťahy sa niekedy skončia. Nie je to žiadny dlhý dramatický príbeh,“ dodal zdroj.

O vzťahu speváčky a herečky, ktorá je nominovaná za výkon vo filme Zrodila sa hviezda na Oscara, a 49-ročného agenta hviezd informoval vo februári 2017 magazín People po tom, ako ich videli na koncerte kapely Kings of Leon. Carino v minulosti krátko randil údajne aj s Amber Heardovou.

Pozrite si video, aký bol 6. ročník Česko-Slovenského plesu

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #hviezda #rozchod #koniec #Christian Carino

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...