Seriálová kráska s najšťavnatejším dekoltom! Hviezda Stratených duší má 40

Americkú herečku Jennifer Love Hewitt preslávil predovšetkým mysteriózny seriál Stratené duše (2005 - 2010), v ktorom stvárňovala hlavnú rolu.

21.02.2019 14:50
Jennifer Love Hewitt Foto: ,
Jennifer Love Hewitt v roku 2011 na podujatí Jingle Ball v Los Angeles.
debata

Nasledovala ďalšia hlavná seriálová rola v Hriešnom zozname (2012 – 2013). Na svojom konte má však aj nelichotivú výhru – v roku 2011 ju filmový web RottenTomatoes.com vyhlásil za najhoršiu herečku posledného štvrťstoročia. Aktuálne hrá jednu z hlavných postáv v druhej sérii seriálu 9–1–1, ktorej prvú sériu vysiela aj televízia JOJ.

Sexi tmavovláska sa v roku 2013 zasnúbila s hercom Brianom Hallisay, v tom istom roku sa stali manželmi. Sú kolegami z televízneho seriálu Hriešny zoznam (2012 – 2013), no stretli sa už predtým, pri práci na komediálnej sérii Láska bolí (2011). Zosobášili sa 21. novembra 2013, pričom už o päť dní neskôr sa im narodila dcéra Autumn James Hallisay. V roku 2015 porodila herečka svojho druhého potomka, syna Atticusa a z červených kobercov sa doslova "vytratila“. Venovala sa rodine. V tom čase bola súčasťou seriálu Myšlienky zločinca, z ktorého pre druhé tehotenstvo odišla.

Jennifer Love Hewitt  zdobila titulku magazínu... Foto: Maxim
Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt zdobila titulku magazínu Maxim v roku 2012.

Vzťah s kolegom prežila Jennifer Love Hewitt už predtým, v minulosti randila s Jamiem Kennedym, s ktorým sa stretli pri práci na projekte Stratené duše.

Jennifer Love Hewitt na aktuálnej fotografii na... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt na aktuálnej fotografii na tlačovej konferencii k seriálu "9-1-1".

Po niekoľkoročnej prestávke sa o slovo prihlásila práve v seriáli 9–1–1 o záchranárskych zložkách z produkcie televízie FOX a opäť sa stala aktívnou súčasťou červených kobercov.

Jennifer Love Hewitt na po oscarovej párty v... Foto: SITA/AP, MATT SAYLES
Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt na po oscarovej párty v roku 2005.

Sexi herečka sa pýši naozaj zvodným telom, ktoré naplno predviedla v seriáli Hriešny zoznam. Ten nebol na pikantné zábery sexi tmavovlásky nijako skúpi. V úlohe platenej spoločníčky sa najmä v USA dočkala značnej popularity.

 Jennifer Love Hewitt na po oscarovej párty v...
Jennifer Love Hewitt  na párty v roku 2006 k...
+7 Jennifer Love Hewitt s bývalým priateľom...

Pozornosť na obrazovke ale aj na červených kobercoch pútalo najmä jej šťavnaté poprsie, na ktoré je herečka pyšná. Ako však prezradila v jednom z rozhovorov, jej poprsie si jej manžel doma často neužije vo zvodnej bielizni, v akej sa predvádzala ako Riley Parks v seriáli Hriešny zoznam. "Bielizeň nosím na pľaci neustále, takže doma som to obmedzila. Už nerozmýšľam nad tým, keď idem domov, akú sexi podprsenku si oblečiem. Najradšej skončím v mikine a teplákoch,“ doplnila.

Jennifer Love Hewitt na letnej promo párty... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt na letnej promo párty televízie FOX v Hollywoode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Love Hewitt #Stratené duše #Hriešny zoznam

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...