V šiltovke a teniskách opustila Meghan New York! Jej výlet stál státisíce

Výlet vojvodkyne Meghan v New Yorku sa skončil. V stredu večer nastúpila do súkromného lietadla a vrátila sa späť do Londýna.

21.02.2019 12:00
debata (5)

Tehotná vojvodkyňa sa cestovala do Británie súkromným lietadlom, jednosmerný let pritom stojí 125 000 dolárov, ako uvádzajú americké médiá, jej cesta na baby-shower párty tak stála štvrť milióna dolárov. V auguste, keď sa Meghan vybrala na návštevu svojej kamarátky, stylistky Jessicy Mulroneyovej do Toronta, sa zaobišla bez takéhoto luxusu, cestovala štandartne s Air Canada. Cesta súkromným lietadlom na trase New York – Londýn trvá 6 hodín.

Meghan Markle odchádza z  "Mark... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
meghan markle Meghan Markle odchádza z "Mark Hotel", kde bola počas jej pobytu v New Yorku ubytovaná.

Na honosnej „bábätkovskej“ párty sa okrem Sereny Williams zúčastnila aj ďalšia slávna kamarátka vojvodkyne, 41-ročná Amal Clooney. Aj ju zachytili fotografi počas jej príchodu aj odchodu do hotela Mark na Manhattane, kde sa „baby shower“ konala a v ktorom zároveň Meghan aj bývala – v luxusnom penthouse za 75 000 dolárov na noc. Krásna mama dvojičiek, Amal Clooney, prišla oblečená vo výraznej červenej farbe, zvolila overal značky Sergio Hudson.

Amal Clooney odchádza z hotela... Foto: SITA/AP, ANDREW KELLY
Amal Clooney Amal Clooney odchádza z hotela "Mark", kde sa konala baby shower pre Meghan.

O párty sa postarala stylistka Jessica Mulroney, ktorá je nevestou bývalého kanadského premiéra Briana Mulroneyho. S Meghan ich spája priateľstvo z čias, kedy sa z Los Angeles presťahovala do Kanady, kde sa nakrúcal seriál Kravaťáci, v ktorom Meghan hrala niekoľko sezón.

Meghan Markle odchádza z  "Mark Hotel", kde...
Meghan Markle odchádza z  "Mark Hotel",  kde...
+5Amal Clooney prichádza do "Mark Hotel",  kde sa...

V New Yorku sa Meghan na večeri v The Polo Bar stretla aj s kamarátom, Markusom Andersonom. Práve on údajne organizoval rande naslepo, na ktorom sa vôbec prvýkrát stretli Meghan a princ Harry. O tom, či to je naozaj pravda, však nikdy sám nehovoril.

Jessica Mulroney prichádza do hotela... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Jessica Mulroney Jessica Mulroney prichádza do hotela "Mark", kde sa konala baby shower pre Meghan.

Počas svojho pobytu v New Yorku Meghan bývala v spomínanom, 5-hviezdičkovom hoteli „Mark“, ktorý sa nachádza na Manhattane. Účet za jej pobyt v tomto hoteli sa tak šplhal až k 400 000 dolárom.

Meghan Markle odchádza z  "Mark... Foto: Reuters
Meghan Markle Meghan Markle odchádza z "Mark Hotel", kde bola počas jej pobytu v New Yorku ubytovaná.

Meghan z hotela odchádzala s čiernou šiltovkou na hlave, ktorú mala požičanú od svojej kamarátky, herečky Abigail Spencer, ako píše Daily Mail. Na nohách mala obuté čierne tenisky Adidas, v ruke držala čiernu tašku značky Cuyana za takmer 400 dolárov. Na sebe mala pohodlné čierne legíny.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Serena Williams #vojvodkyňa Meghan

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...