Hviezda Diskopríbehu dnes? Bez vlasov, s blond manželkou po boku

Film Diskopríbeh sa v roku 1987 stal skutočným hitom. Hlavnú rolu si v ňom zahral herec z klanu Hrušínských, Rudolf Hrušínský najmladší.

22.02.2019 00:00
Rudolf Hrušínský najmladší Foto:
Rudolf Hrušínský najmladší vo filme Diskopríbeh (1987).
debata

Pod réžiu snímky, ktorá sa o 4 roky dočkala pokračovania, sa podpísal režisér Jaroslav Soukup. Slávnym sa však film stal aj vďaka skladbám Michala Davida. „Pri Diskopríbehu I a II sa v dobe ich vzniku podarilo niečo výnimočné, aj tým, že sa vymykali filmom, ktoré v osemdesiatych či deväťdesiatych rokoch vznikali, boli ohromne populárne a nesie sa to s nimi dodnes,“ povedal pre Pravdu Michal David.

Rudolf Hrušínský najmladší s manželkou v Prahe. Foto: Profimedia
Rudolf Hrušínský najmladší Rudolf Hrušínský najmladší s manželkou v Prahe.

Čiernovlasý mladík, rodák z Prahy, mal v čase nakrúcania Diskopríbehu 17 rokov. Drzý sympaťák s plachým úsmevom vtedy očaril tisícky fanúšičiek. Po jeho boku sa v snímke objavili Jana Krausová, Pavel Nový, Ladislav Potměšil či Táňa Kulíšková.

Rudolf Hrušínský najmladší je šťastne ženatý, v roku 2015 si v Taliansku zobral za manželku dlhoročnú partnerku, sympatickú blondínku Martinu, ktorá je od neho o 5 rokov mladšia. Vzťah s ňou však pred médiami tajil, celkovo o svojom súkromí hovorí herec veľmi málo.

Hrušínský si okrem Diskopríbehu zahral aj vo filme Svatba upírů (1993), kde bola jeho partnerkou speváčka Iveta Bartošová. V roku 1995 sa objavil v komédii Byl jednou jeden polda aj v jej pokračovaní o dva roky neskôr. V roku 2007 si zahla vo filme Kvaska, pod ktorý sa podpísali manželia – Daniel a Mirjam Landovci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Diskopríbeh #Rudolf Hrušínský najmladší

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...