Beyoncé a Jay-Z šokovali Britániu: Vzdali hold Meghan, dali ju do múzea!

Na vyhlásenie hudobných cien Brit Awards síce osobne prísť nemohli, ale fanúšikom aj hlasujúcim, ktorí z nich urobili Najlepšiu medzinárodnú formáciu, poslali prednahratú správu. V nej speváčka Beyoncé a jej manžel Jay-Z poriadne prekvapili.

21.02.2019 15:58
debata

Trojnásobná mama a hudobná ikona sa po boku svojho manžela postavila v Louvri, kde nakrútili spoločne krátky odkaz. Namiesto obrazu slávnej Mony Lisy sa však za nimi na stene nachádzala maľba inej slávnej ženy – vojvodkyne Meghan zo Sussexu.

Namaľovaná akoby dobovým štýlom, s odhalenými ramenami v dobových šatách, krk pokrytý perlami a na hlave diamantová tiara – tak zosobnil neznámy maliar americko-kanadskú herečku, ktorá je prvou ženou s afroamerickými koreňmi v britskej kráľovskej rodine.

Dvojica upozornila na mesiace černošskej histórie, tzv. Black History Month a pri príležitosti jeho osláv sa poklonila pred jednou z členiek afroamerickej komunity, ktorá ju reprezentuje na najvyšších miestach. „Gratulujeme k tvojmu tehotenstvu a želáme ti veľa veľa radosti,“ objavilo sa pod záberom, ktorý sa neskôr ocitol aj na oficiálnom profile speváčky Beyoncé na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Obaja ocenili, že charitatívna práca niekdajšej hviezdy seriálu Kravaťáci odštartovala dávnou predtým, ako sa stala vojvodkyňou zo Sussexu. „Počas svadby bola jej kultúra vpredu a stredobodom a obaja s princom Harrym posunuli dialóg o rasových vzťahoch ďalej,“ doplnilo ešte vyjadrenie na Instagrame.

Vojvodkyňa Meghan sa v tom čase nachádzala pravdepodobne v lietadle na ceste z New Yorku, kde pre ňu najbližšie kamarátky zorganizovali tzv. baby-shower párty.

Britská hviezdička Tallia Storm v kreácii Dolce...
Renee Puente a Matthew Morrison si takto...
+21Spevák Sam Smith.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Brit Awards #Jay-Z #vojvodkyňa Meghan

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...