Anistonovej kamarátka Cox: Po štarte lietadla som počula obrovskú ranu

Pred týždňom herečka Jennifer Aniston vyrazila so skupinou priateliek na dovolenku do mexického letoviska Cabo San Lucas.

23.02.2019 00:00
Courteney Cox (vľavo) a Jennifer Aniston Foto: ,
Herečky Courteney Cox (vľavo) a Jennifer Aniston.
debata

Ich let na dovolenku však nebol ideálny a lietadlo, ktoré odštartovalo v Los Angeles, muselo núdzovo pristáť v kalifornskom Ontariu. Chvíle strachu vo vzduchu prežila aj Anistonovej kamarátka, herečka Courteney Cox (54).

Pre magazín Extra opísala, ako prežívala ťažké chvíle vo vzduchu. „Musím povedať, že z lietania nemám strach, môj otec bol pilot. Ale mala som obrovský strach, keď som chvíľu po štarte počula obrovskú ranu. Pomyslela som si iba: ‚Mali by sme skontrolovať pneumatiky‘,“ opísala hviezda seriálu Priatelia a pokračovala: „Pneumatika tam už nebola. Našťastie, boli na každej strane dve kolesá.“

Pilot sa rozhodol pre núdzové pristátie, namiesto do mexického letoviska tak skupina kamarátiek smerovala do kaliforsnkého Ontaria. „Boli sme štyri hodiny vo vzduchu, aby sme minuli palivo. My sme počas tej doby premýšľali, aké bude naše pristátie.“

Ako dodala, vo vzduchu myslela na svoju dcéru Coco (14). „Poslala som jej jej len krátku s právu s vetou ‚Milujem ťa‘.“ Svojmu snúbencovi, hudobníkovi Johnnymu McDaidovi (42), takisto napísala a opísala mu, čo sa stalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Courteney Cox

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...