Helena Vondráčková nezvykne mať stres. Ale toto ju vykoľají vždy!

Česká speváčka Helena Vondráčková je podľa vlastných slov nezadržateľná optimistka.

25.02.2019 05:55
Helena Vondráčková Foto:
Speváčka Helena Vondráčková počas finálového večera modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2018.
debata

„Ja som narodená v znamení raka a rak je mierumilovný človek. Mám rada prírodu, vodu, ľudí, deti, dobré duše, nie som škrob a neviem, čo je nuda. Proste nie som pesimista, mám rada život. Tak sa staviam ku všetkému,“ povedala v rozhovore.

Ako zároveň poznamenala, málokedy zvykne mať z niečoho stres. „Na pódiá a koncerty som zvyknutá, jedna vec ma však vykoľajiť dokáže… Keď vyjde v médiách niečo nepravdivé a agresívne, to predsa ani otrlý človek nemôže znášať… Preto aj tie súdy… Ja som sa inak v živote nesúdila a neznášam to, ale keď do vás desať rokov búšia zo všetkých strán a ohrozí vám to aj existenciu, potom sa asi každý bráni," vysvetlila speváčka.

"Ale zaplať Pán Boh, máme to za sebou a je nám dobre. A možno sa vyriešia ešte aj veci, ktoré sa zatiaľ nie celkom vyriešili a ťažia ma… Ja si však myslím, že všetko má svoj čas a aj veci, ktoré sa zdajú, že pre nás nedopadli dobre, sa nakoniec v pravdu obrátia,“ poznamenala populárna interpretka, ktorá tento rok oslávi 55 rokov na hudobnej scéne.

Na tom, aby sa toľké roky udržala na výslní, musela podľa vlastných slov nepretržite pracovať, a to radí aj začínajúcim speváčkam. „Nesmiete leňošiť. Musíte si nájsť svoj štýl, každý deň sa zdokonaľovať a hľadať nové cesty a tiež, a to je veľmi dôležité, si musíte vytvoriť okruh spolupracovníkov, ktorí vám budú aj oporou a pomocou a dobrými radcami,“ prezradila 71-ročná diva, ktorá sa napriek veľkému úspechu, ktorý v živote dosiahla, drží stále pri zemi.

„Nie som typ človeka, ktorý by sa rád nadraďoval a ktorý by mal maniere hviezdy. To nejako nemusím. Som úplne normálna, ľudí to asi udivuje, ale som proste taká a iná už asi nebudem. Starého psa novým kúskom nenaučíte,“ zasmiala sa.

debata chyba
Viac na túto tému: #radosť #zivot #optimizmus #Helena Vondráčková

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...