Ex raperky, ktorá pobúrila Slovákov, má novú lásku: Hádajte, čo ich spája!

Kedysi bol partnerom a dokonca istý čas aj snúbencom raperky Nicki Minajovej. Dnes je Meek Mill šťastný s novou partnerkou. Ukázal ju na pláži.

25.02.2019 00:00
debata
Nová priateľka rapera Meek Milla Janice na... Foto: Profimedia
Nová priateľka rapera Meek Milla Janice na pláži v Miami pristihnutá paparazzmi. Nová priateľka rapera Meek Milla Janice na pláži v Miami pristihnutá paparazzmi.

Kyprá kráska menom Janice sa stala objektom pozornosti paparazzov, keď sa počas uplynulého týždňa objavila spoločne s Meek Millom na pláži v Miami. Dvojica sa stretáva len krátky čas, ale podľa zdrojov z okolia sa 31-ročný rodák z Philadelphie do Janice zahľadel na prvý pohľad.

Brunetka sa na pláži v spoločnosti skupiny priateľov a Milla predvádzala v sporých čiernych bikinách. Aj objektívom hrdo odhalila to, čo zjavne na nej jej hip-hopový partner obdivuje. Výrazné ženské krivky.

Speváčka Nicki Minaj a raper Meek Mill na... Foto: SITA/AP, Chris Szagola
Meek Mill Speváčka Nicki Minaj a raper Meek Mill na archívnom zábere.

Nedá sa nevšimnúť, že bujným pozadím dokáže konkurovať aj Meek Millovej bývalej – raperke Nicki Minajovej, ktorá mala minulý týždeň v piatok vystúpiť v Bratislave. Hoci do metropoly Slovenska dorazila a dokonca sa objavila na pódiu, koncert bol zrušený.

Fanúšikom prišla po niekoľkých hodinách čakania povedať Minaj osobne, že koncert nebude, pretože hala a jej technické možnosti na to nestačia. Z neprofesionality obvinila slovenského organizátora. Iný názor na celú situáciu majú práve zástupcovia produkčnej spoločnosti a tiež Minajovej predskokan Majk Spirit.

Raperka Nicki Minaj na archívnom zábere z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Raperka Nicki Minaj na archívnom zábere z augusta 2018. Raperka Nicki Minaj na archívnom zábere z augusta 2018.

"Z celej situácie som naozaj veľmi sklamaný. Bolo jasné, že Nicki Minaj to nemôže stihnúť. Myslím si, že je to chyba jej tímu, ktorý sa správal naozaj neprofesionálne,“ uviedol slovenský raper.

„Mne sa už včera popoludní zdal prístup tímu Nicki Minaj veľmi zvláštny,“ uviedol ešte v sobotu Spiritov manažér Marián Baláž. „Kamióny s technikou a všetkým potrebným na koncert totiž do Bratislavy prišli až po 12:00. Zdalo sa mi málo pravdepodobné, že môžu stihnúť postaviť a spojazdniť zázemie na vystúpenie. Napokon sa po zhodnotení situácie so slovenským organizátorom a Majkom z časových a technických príčin koncert radšej zrušil,“ doplnil tiež Balaž.

VIDEO: Dara Rolins o hudobnej kariére, poctivej práci a publicite

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Nicki Minaj #pláž #bikiny #škandál #partnerka #Majk Spirit #zrušenie #pozadie #Meek Mill

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...