Affleck stále osciluje medzi bývalkami! Kedy sa konečne pohne ďalej?

Herec Ben Affleck je verný muž. Jeden by povedal, že možno až priveľmi. Neustále lipne na bývalých partnerkách a už si asi nejeden sledovateľ jeho súkromných peripetií pomyslel, či by nemal konečne pohnúť smerom dopredu.

25.02.2019 00:00
debata
Herec Ben Affleck sa vo filme Justice League... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Ben Affleck sa vo filme Justice League vrátil ako Batman. Herec Ben Affleck sa vo filme Justice League vrátil ako Batman.

O čom je vlastne reč? Predstaviteľ Batmana sa napriek odluke od manželky Jennifer Garnerovej neustále zdržiava v jej blízkosti a blízkosti všetkých troch detí. Áno, je to práve pre ich dobro, tvrdia zdroje z okolia dvojice. Garner však svojmu ex dala jasný verdikt – ako k manželovi sa k nemu už vrátiť neplánuje. Má dokonca nového partnera.

Aj hollywoodsky herec si medzi tým stihol nájsť novú polovičku. Ešte minulý rok sa hovorilo o tom, aký spokojný je po boku televíznej producentky Lindsey Shookusovej. Lenže, potom prišiel románik s mladou modelkou a vzťah so Shookusovou šiel vraj do stratena.

Štyridsaťšesťročný herec však prekvapivo skončil minulý rok na odvykacej kúre a bola to práve manželka Garner, ktorá pri ňom v tej chvíli stála. Počas uplynulého víkendu herca paparazzovia načapali Afflecka v reštaurácii Katsuya v Kalifornii. A predstavte si, spoločnosť mu robila práve expartnerka Shookus. Aby toho nebolo málo, v rovnaký deň, len predpoludním, sa zase s celou rodinou aj exmanželkou Jennifer zúčastnili na svadobnej oslave nemenovaného páru priateľov.

Na jednej strane je rozhodne lichotivé, že sa bývalí partneri k sebe správajú takto priateľsky a korektne. Na druhej strane sa už roky šušká, že práve Garnerovej prítomnosť v hercovom živote je veľkou brzdou pre všetky jeho ďalšie partnerky. A ruku na srdce, prekvapuje vás to?

Video: Pozrite si rozhovor s Darou Rolins o kariére, slobode či negatívach publicity

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ben Affleck #Jennifer Garner #závislosť #partnerky #Lindsay Shookus

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...