Spevák R. Kelly nepriznal vinu zo sexuálneho obťažovania

Americký spevák R. Kelly v pondelok na súde v Chicagu nepriznal vinu v desiatich bodoch obžaloby zo sexuálneho zneužívania štyroch rôznych obetí, z ktorých tri boli neplnoleté. Informovala o tom agentúra AFP.

26.02.2019 09:15
Hudobník R. Kelly na odchode z nahrávacieho... Foto: ,
Hudobník R. Kelly na odchode z nahrávacieho štúdia v Chicagu po tom, čo si pre neho prišla polícia.
debata

Kellyho ešte v piatok obžalovali zo sexuálneho zneužitia štyroch žien. K týmto činom malo podľa prokuratúry dôjsť v rokoch 1998–2010. Reper sa po vydaní zatykača sám prihlásil na policajnej stanici v Chicagu.

Sudca okresu Cook County v americkom štáte Illinois stanovil na sobotňajšom pojednávaní so spevákom kauciu na jeho prepustenie vo výške milión dolárov, z ktorej musí hudobník zaplatiť 10 percent. Kelly údajne nebol schopný túto sumu zaplatiť, napísala na svojom webovom portáli stanica BBC. Hudobníkov právnik Steve Greenberg v sobotu povedal, že Kelly nie je tak bohatý, ako sa na základe jeho slávy môže zdať.

R. Kelly (52), vlastným menom Robert Sylvester Kelly, patrí k najpredávanejším popovým spevákom v Spojených štátoch. Medzi jeho hity patria skladby Ignition, I Believe I Can Fly či Bump N' Grind. Je spevákom, skladateľom aj hudobným producentom, pričom v minulosti trikrát získal cenu Grammy.

V roku 2002 Kellyho obvinili z účasti na natáčaní detskej pornografie, v roku 2008 ho však oslobodili spod všetkých 14 bodov obžaloby, informuje stanica BBC.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #žaloba #vina #priznanie #sexuálne zneužívanie #R. Kelly

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....