Šok pre fanúšičky Eda Sheerana! Oženil sa a tají to už od Vianoc

Britský spevák, skladateľ a textár Ed Sheeran sa oženil so svojou priateľkou Cherry Seabornovou na "maličkej zimnej svadbe", napísal vo štvrtok britský denník The Sun.

28.02.2019 14:42
Ed Sheeran Foto: ,
Spevák a hudobník Ed Sheeran na archívnom zábere.
debata

„Ed sa oženil pár dní pred Vianocami. Bolo to veľmi pokojné – len Edovi starí priatelia zo školských čias, úzky kruh príbuzných a kňaz,“ povedal pre bulvárny Sun nemenovaný zdroj, ktorý citovala tlačová agentúra AFP.

Najlepšie predávaný umelec na svete, 28-ročný tvorca v hudobných žánroch pop a folk, sa so Seabornovou pozná od detstva, ktoré strávili v grófstve Suffolk na východe Anglicka. Chodili spolu údajne od roku 2015.

Na svadobnom obrade v Sheeranovom sídle v Suffolku bolo prítomných len približne 40 hostí. „Nechcel žiaden rozruch – chcel, aby to bola udalosť len a len pre nich – maličká zimná svadba,“ povedal zdroj.

Dvojica však údajne plánuje v lete „večierok v štýle festivalu“. Oceňovaný hudobník Sheeran oznámil svoje zasnúbenie na Instagrame v januári 2018 slovami: „Sme veľmi šťastní a zamilovaní a aj naše mačky sú šťastné ako blchy.“

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Ed Sheeran #zima #tajná

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....