Luxus na zámku, sexi polovičky pred kamerou: Takto sa vrátili Jonas Brothers!

Americká skupina Jonas Brothers v piatok zverejnila nový singel. Nahrávka s názvom Sucker je ich prvou skladbou po takmer šiestich rokoch.

02.03.2019 14:30
debata
zväčšiť Scéna z videoklipu Jonas Brothers k novinke... Foto: Youtube
Scéna z videoklipu Jonas Brothers k novinke Sucker. Aj s ich polovičkami. Scéna z videoklipu Jonas Brothers k novinke Sucker. Aj s ich polovičkami.

Formácia k novinke ponúkla aj videoklip. V ňom možno vidieť bratov Kevina, Joea a Nicka Jonasovcov, ako si užívajú luxusný život vo veľkom viktoriánskom sí­dle.

Spoločnosť im pritom robia ich drahé polovičky – Kevinova manželka Danielle Jonas, Nickova žena Priyanka Chopra Jonas a Joeova snúbenica Sophie Turner. O réžiu klipu sa postaral Anthony Mandler.

Herečka Priyanka Chopra, manželka Nicka Jonasa,... Foto: Youtube
Herečka Priyanka Chopra, manželka Nicka Jonasa, v novom klipe skupiny The Jonas Brothers. Herečka Priyanka Chopra, manželka Nicka Jonasa, v novom klipe skupiny The Jonas Brothers.

Trio, ktoré oznámilo koniec činnosti v roku 2013, zatiaľ neoznámilo, aké má ďalšie plány. Od pondelka však prevezmú na štyri dni moderovanie talk šou The Late Late Show With James Corden.

V nej uvedú napríklad populárny segment Carpool Karaoke či rozhovor s Cordenom, v ktorom podľa ich tlačovej správy prezradia „celý príbeh ich reunionu“.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nick Jonas #Joe Jonas #Jonas Brothers #Sophie Turner #Priyanka Chopra #partnerky #Danielle Jonas

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...