Sophia Loren sa výstrihu nevzdáva ani ako 84-ročná! Pozrite sa

Slávna Talianka sa červeným kobercom rozhodne nevyhýba ani po osemdesiatke.

05.03.2019 00:00
debata

Sexidol päťdesiatych a šesťdesiatych rokov minulého storočia dokáže byť stále ozdobou spoločenkých gala podujatí. Jedno také svojou prítomnosťou 84-ročná herečka poctila aj v Southamptone.

Sophia Loren počas krstu luxusnej výletnej lode... Foto: Profimedia
Sophia Loren Sophia Loren počas krstu luxusnej výletnej lode v Southamptone.

Držiteľka Oscara na slávnostný večer zvolila ligotavú, strieborno-bielu róbu, s výrazným výstrihom. Svoj povestný dekolt hrdo vystavuje aj v súčastnosti. Vo výstrihu sa jej leskol výrazný šperk – nápadný krížik. Jej tvár sčasti zakrývali veľké okuliare, ktoré nosí herečka aj do spoločnosti už niekoľko rokov.

Jeden z jej známych výrokov o kráse znie: „Šarm je tá neviditeľná súčasť krásy, bez ktorej nemôže byť nikto skutočne krásny.“ Hoci roky jej najväčšej slávy aj krásy sú minulosťou, je to práve neopísateľný šarm, ktorý talianskej dive dodáva akúsi ohromujúcu žiaru.

Rok 1962: Talianska herečka Sophia Loren v... Foto: SITA/AP, H. Babout
Cannes - festival - naj momenty - história - Sophia Loren Rok 1962: Talianska herečka Sophia Loren v spoločnosti Alaina Delona a Romy Schneiderovej prichádzajú v sprievode polície na filmový festival a čelia náporu fotografov.

84-ročná hviezda filmov ako Horalka, Manželstvo po taliansky či Cid nezostáva nič dlžná svojej povesti príťažlivej dámy ani s pribúdajúcim vekom. Osem krížikov na chrbte nie je prekážkou v tom, aby Loren nepôsobila sviežo, rozšafne, pôvabne a sexi. Tak, ako kedysi v jej slávnych filmoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Sophia Loren

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...