Baby z Hriešneho tanca nebude starnúť! Správne rozhodnutie? Posúďte

Tento raz to nebola Jennifer Grey, ale jej manžel, herec Clark Gregg, kto bol väčšou hviezdou večera.

06.03.2019 00:00
debata

Aspoň po profesionálnej stránke. Stvárňuje totiž jednu z rolí v novinke „Captain Marvel“, ktorá mala premiéru v Hollywoode. Popri hlavnej ženskej hrdinke, herečke Brie Larsonovej, sa pred fanúšikmi ukázali aj ďalší predstavitelia snímky.

Premiéra filmu Captain Marvel - herečka... Foto: Profimedia
Jennifer Grey Premiéra filmu Captain Marvel - herečka Jennifer Grey (vpravo), jej manžel Clark Gregg a dcéra.

Clarka Gregga na červenom koberci sprevádzala nielen jeho manželka, slávna predstaviteľka Baby z Hriešneho tanca, ale aj ich spoločná dcéra Stella Gregg. Grey predviedla pred objektívmi skvelú postavičku, ktorou sa hrdo pýši dva roky pred okrúhlou šesťdesiatkou. Pohľad na tvár slávnej hviezdy však na minulosť nijako neodkazuje. Jennifer Grey síce vyzerá mladistvo, z jej „pôvodnej“ podoby však toho veľa nezostalo.

Patrick Swayze, Jennifer Grey v snímke Hriešny... Foto: Vestron Pictures
Hriešny tanec Patrick Swayze, Jennifer Grey v snímke Hriešny tanec.

A to je škoda! Prirodzené kučery, sladký úsmev a pre Hollywood netypický nos – žiadna prvoplánová kráska síce Grey nikdy nebola, ale sympatická rozhodne áno. A práve tak si herečka Jennifer Grey získala ako Baby z Hriešneho tanca celý svet. Jej love story s Patrickom Swayzeym, ktorú natočila v roku 1987, dokáže stále rozplakať celé generácie. A slávna veta „Baby nebude sedieť v kúte“ dokáže rozosmiať aj po desaťročiach.

Pred časom mohli slávnu Baby vidieť aj diváci na televíznych obrazovkách, objavila sa v troch častiach 15. série Kliniky Grace (Grey's Anatomy). V Klinike Grace spočiatku pôsobila ako zničená matka, ktorá sa po dlhých mesiacoch dostala na stopu svojej drogovo závislej dcéry a zistila, že je ešte aj babičkou. Zo zlomenej ženy sa veľmi rýchlo stala stará mama bojujúca o práva vnuka, ktorého si osvojil jeden z lekárov zo Seattlu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Grey #Clark Gregg

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...