Schiffer, Campbell, Bellucci či Cotillard! Hviezdy do Paríža prilákal Lagerfeld

Múzy, priateľky aj obdivovateľky zosnulého návrhára prišli do Paríža na módnu šou značky Chanel.

05.03.2019 14:18
debata

Karl Lagerfeld opustil módny svet len pred pár dňami. 19. februára, vo veku 85 rokov, prehral svoj boj s rakovinou pankreasu. Prehliadka módneho domu Chanel bola zároveň aj poctou slávnemu nemeckému rodákovi, ktorý sa postaral o vzkriesenie značky Chanel. Po móle, aj v hľadisku, sa objavilo hneď niekoľko slávnych múz neprehliadnuteľného návrhára.

Cara Delevingne (vľavo) a ostatné modelky... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Cara Delevingne Cara Delevingne (vľavo) a ostatné modelky predvádzajú modely z kolekcie Chanel jeseň/zima 2019-2020 v Paríži.

Modely z poslednej Lagerfeldovej kolekcie predviedli v parížskom Grand Palais hviezdy ako Cara Delevingne (26), Penelope Cruz (44) či Kaia Gerber (17). Práve britská hviezda, Cara Delevingne , módnu šou otvárala. Na móle zároveň povzbudila jednu z modeliek, ktorá sa počas prehliadky nevyhla slzám – a počas šou nebola jediná. Spomienky na návrhára neunieslo niekoľko predvádzajúcich krások, ktoré svoje slzy nedokázali zadržať.

Herečka  Penelope Cruz predvádza počas...
Cara Delevingne počas prehliadky  Chanel...
+12Modelky predvádzajú  modely z kolekcie  Chanel...

V nádhernom bielom modeli sa po móle prešla aj oscarová hviezda Penelope Cruz, ktorá v ruke niesla bielu ružu – tá symbolizovala spomienku na zosnulého návrhára. Podobný model mala na sebe aj krásna dcéra Cindy Crawfordovej, Kaia Gerber. Tá si na Lagerfelda spomenula počas šou úsmevom a srdečným potleskom.

Claudia Schiffer a  Naomi Campbell na... Foto: Reuters, Thibault Camus
Claudia Schiffer a Naomi Campbell Claudia Schiffer a Naomi Campbell na prehliadke kolekcie Chanel jeseň/zima 2019-2020 v Paríži, na ktorej sa podieľal Karl Lagerfeld.

Slávne dámy sa prechádzali nielen po móle, ale usadili sa aj v hľadisku. Nechýbali medzi nimi topmodelky devätdesiatych rokov v zastúpení Claudie Schifferovej a Naomi Campbellovej – obe patrili k stáliciam jeho prehliadok v minulosti. Slávna Nemka pri príchode pozdravila prítomných fotografov a v spoločnosti svojej kolegyne sa ponáhľala na prehliadku. Tvár jej zakrývali veľké čierne slnečné okuliare.

Marion Cotillard na prehliadke  kolekcie... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Marion Cotillard Marion Cotillard na prehliadke kolekcie Chanel jeseň/zima 2019-2020 v Paríži, na ktorej sa podieľal Karl Lagerfeld.

Aktuálne modely z dielne Chanel si prišla pozrieť aj talianska hviezda Monica Bellucci či francúzska herečka Marion Cotillard. Nechýbala ani jedna z britských múz slávneho návrhára, Kristen Stewart, ktorá mala na sebe modro-čierny overal posiaty logami slávnej značky. Viac si pozrite v našej galérii.

Marion Cotillard  po prehliadke  kolekcie...
Anna Wintour po prehliadke  kolekcie  Chanel...
+7Speváčka  Janelle Monae prichádza na parížsku...

Pozvaní hostia boli vopred upozornení, aby si na prehliadku neobuli lodičky, pretože šou sa niesla v alpskom duchu – mólo aj celý interiér bol pokrytý snehom. Nie všetci hostia, ako vidieť na fotografiách, si upozornenia zobrali k srdcu a lodičiek sa predsa len odmietli vzdať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Claudia Schiffer #Monica Bellucci #Karl Lagerfeld #Chanel

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...