Budúca mamička Ewa Farna na pódiu! Takto jej pristane tehotenské bruško

Ewa Farna sa len pred pár dňami pochválila novinkou o tehotenstve naozaj originálne – prostredníctvom videa k piesni "Ta o nás“.

06.03.2019 16:24
debata

Skladba mala pôvodne zostať v jej súkromnom archíve, ale speváčka sa spolu s manželom napokon rozhodli inak a fanúšikom sa jedna z najobľúbenejších českých speváčok ukázala s rastúcim bruškom na pláži.

Ewa Farna  na pódiu počas udeľovania Cien Anděl. Foto: Profimedia
Ewa Farna Ewa Farna na pódiu počas udeľovania Cien Anděl.

Bruškom sa speváčka pýšila aj na utorkovom udeľovaní českých hudobných Cien Anděl, ktoré sa konalo v pražskom Fóre Karlín. Budúca mamička počas večera udeľovala jednu z cien, hoci jej sa tento raz neušla žiadna. Výrazná tmavovláska si obliekla červené šaty, pod ktorými už bolo jej tehotenské bruško pekne viditeľné.

25-ročná speváčka čaká svojho prvého potomka s manželom, Martinom Chobotem. Farna sa s 30-ročným muzikantom, ktorý je jej gitaristom, postavila pred oltár v roku 2017, po 4-ročnom vzťahu.

Počas slávnostného večera si interpreti takto rozdelili sošky – Lucie získala dve sošky, a to v kategóriách Album (EvoLucie) a Skladba (Nejlepší, kterou znám). Rovnaký počet trofejí dostala aj Barbora Poláková, ktorú vyhlásili za najlepšiu sólovú interpretku a uspela aj s videoklipom k piesni 2–8–5. Formácia The Atavists sa stala objavom roka a na konto si pripísala cenu aj v žánrovej kategórii Rock. Skupinou roka sú Monkey Business a sólovým interpretom Miro Žbirka.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Ewa Farna #ceny Anděl

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...