Postavička Hello Kitty mieri do filmu! Ale bol to tvrdý boj

Americké filmové štúdio New Line Cinema, patriace produkčnej spoločnosti Warner Bros, získalo od japonskej spoločnosti Sanrio práva na nakrútenie prvého filmu s kreslenou postavičkou Hello Kitty.

07.03.2019 00:00
Hello Kitty Foto:
Obľúbená postavička Hello Kitty.
debata

Dohodu sa podarilo dosiahnuť po takmer piatich rokoch diskusií.

Táto mačacia postavička, ktorú obľubujú deti po celom svete, má už 45 rokov, avšak ešte nikdy sa neobjavila vo filmovom stvárnení, ale len v krátkych animovaných snímkach. Práce na príprave scenára zamýšľaného filmu sa majú začať čo najskôr.

„Okamžite sa začne hľadanie autorov a kreatívnych talentov,“ uvádza sa vo vyhlásení firmy Sanrio. Na vzniku snímky sa bude podieľať aj americká produkčná spoločnosť FlynnPictureCo. Kreslená postavička Hello Kitty, vytvorená japonskou dizajnérkou Juko Šimizu, sa po prvýkrát objavila v roku 1974. Odvtedy prináša firme Sanrio veľké zisky vďaka veľkému množstvu produktov určených pre deti, ako sú hračky, oblečenie a rôzne doplnky, ktorá sa v súčasnosti predávajú v 130 krajinách sve­ta.

Produkčná spoločnosť Warner Bros už dostala na filmové plátno viaceré obľúbené detské hračky, napríklad v rámci série animovaných filmov Lego príbeh. Od japonskej firmy Sanrio zároveň s Hello Kitty získala aj práva na ďalšie kreslené postavičky, ako sú Gudetama, My Melody a Little Twin Stars.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hello Kitty

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....