Zamilovaná Monica Bellucci! Poplietla hlavu o 18 rokov mladšiemu umelcovi

Prvý raz sa talianska herečka Monica Bellucci zmienila o novom mužovi v jej živote v roku 2017, štyri roky po ohlásení jej rozchodu s manželom, hercom Vincentom Cassellom.

09.03.2019 00:00
debata

Tento týždeň sa s jej partnerom, Nicolasom Lefebvreom, ukázala ruka v ruke na prezentácii módneho domu Chanel v Paríži.

Herečka Monica Bellucci a jej partner,... Foto: Profimedia
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci a jej partner, francúzsky umelec partner Nicolas Lefebvre na módnej šou Chanel v Paríži.

Ako informuje Vanity Fair, Nicolas Lefebvre je francúzsky umelec a scénograf, ktorý sa v minulosti živil aj ako model. „Rozumie môjmu rytmu života a ja som veľmi šťastná,“ povedala 54-ročná hviezda magazínu Paris Match ešte v čase, kedy hovorila len o novom mužovi v jej živote, meno však vtedy neprezradila.

Marion Cotillard  po prehliadke  kolekcie...
Anna Wintour po prehliadke  kolekcie  Chanel...
+7Speváčka  Janelle Monae prichádza na parížsku...

S partnerom, ktorý je od nej o 18 rokov mladší, si pozrela módnu prehliadku domu Chanel, po ich boku stála modelka Naomi Campbell či francúzska herečka Clémence Poésy.

Podobne ako Bellucci, aj jej exmanžel, Vincent Cassel (52), žije po boku novej ženy. S modelkou Tinou Kunakey (21) sa v auguste postavil pred oltár a aktuálne sa párik teší na svojho prvého spoločného potomka. Tina Kunakey sa preslávila ako modelka plaviek a spodnej bielizne.

Francúzsky herec Vincent Cassel a modelka Tina... Foto: TASR/AP, Bob Edme
Vincent Cassel Francúzsky herec Vincent Cassel a modelka Tina Kunakey sa usmievajú pri odchode z radnice po ich zosobášení v meste Bidart na juhozápade Francúzska.

Monica Bellucci bola Casselovou manželkou 14 rokov, vzťah sa im rozpadol v roku 2013. Dvojica sa stretla pri nakrúcaní francúzskeho filmu Apartmán (1996). Zosobášili sa v roku 1999 v Monaku. Majú dve dcéry, Devu a Leonie. Boli známi tým, že žili veľmi nezávislé životy, aby sa vyhli rutine, pričom Bellucci väčšinou bývala v Ríme a Cassel v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Bellucci #Vincent Cassel #Chanel

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...