Pratt sa po bleskových zásnubách so Schwarzeneggerovou dcérou do svadby neženie

Hollywoodsky krásavec Chris Pratt (39) sa len po šiestich mesiacoch randenia v januári zasnúbil s dcérou Arnolda Schwarzeneggera, Katherine.

09.03.2019 00:00
Herec Chris Pratt prichádza na vyhlásenie cien... Foto: ,
Herec Chris Pratt.
debata

Kto však očakával rovnako bleskovú svadbu, bude sklamaný. Na otázku magazínu Us Weekly, kedy sa dvojica postaví pred oltár a ako je to s plánovaním svadby, slávny herec odpovedal: „Oh, nemáme na to čas. Uvažujeme o jeseni, možno až zime. Musíme ešte zariadiť množstvo vecí.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Clementine snuggles Cupid. The half sisters, daughters of Rex Dangerfleece get along well. We’ll see if that changes come middle school.

Príspevok, ktorý zdieľa chris pratt (@prattprattpratt),

Zatiaľ, čo pre knižnú autorku a vychytenú bloggerku, 29-ročnú Katherine Schwarzenegger, pôjde o prvú svadbu, Chris Pratt si dopraje pred oltárom reparát. Má za sebou už jedno manželstvo, v rokoch 2009 až 2017 bol ženatý s herečkou Annou Faris, s ktorou má šesťročného syna Jacka.

Tá však na svojho exmanžela ťažké srdce nemá a po ohlásení zásnub mu dokonca prostredníctvom Instagramu zaželala všetko dobré: „Mám z vás dvoch veľkú radosť. Všetko najlepšie,“ uviedla po ich zásnubách 42-ročná herečka na sociálnej sieti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...