Neprehliadnuteľná dcéra Borisa Beckera: Od mamy neodídem

18-ročná Anna Ermakova začala študovať na univerzite, ale bývať na internáte sa nechytá - na taký krok ešte nie je pripravená.

10.03.2019 00:00
Germany Fashion Riani Foto: ,
Modelka Anna Ermakova.
debata

Už pred dvoma rokmi urobila 18-ročná dcéra tenisovej legendy Borisa Beckera, Anna Ermakova (18), prvé kroky vo svete modelingu. A hoci sa na kariéru modelky veľmi tešila, aktuálne išla bokom. Dôvod? Anna začala študovať na univerzite dejiny umenia. „Som v prvom semestri a veľa ponúk z oblasti modelingu som musela odmietnuť. Rada by som sa naučila zvládať štúdium aj prácu, uvidíme. Každopádne, modeling robím s radosťou,“ opísala v rozhovore pre Bunte.

Hoci veľa jej kamarátok sa z domu rodičov odsťahovalo na internát, ona zostáva bývať so svojou mamou, niekdajšou modelkou Angelou Ermakovou. „Moja mama je občas prísna, ale to je normálne. Oceňujem jej názory a dôverujem jej úsudku. Ale napriek tomu nemusí vedieť o mojom živote všetko, mám aj svoje tajomstvá. Ale na krok, kedy opustím domov, ešte nie som pripravená. Domov je mojím prístavom,“ dodala 18-ročná ryšavka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Becker #Anna Ermakova

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...