Gwyneth Paltrow priznala: Mama ma prosila, aby som sa herečkou nestala

Gwyneth Paltrow v Hollywoode prerazila, nežná blondínka sa dokonca teší aj zo sošky Oscara.

11.03.2019 00:00
Gwyneth Paltrow-Stalker Foto: ,
Gwyneth Paltrow na archívnej snímke.
debata

Pre hereckú kariéru sa rozhodla aj jej matka, Blythe Danner. Práve ona svoju dcéru odhovárala, aby sa na hereckú dráhu nevydávala. „Prosím, len sa nestaň herečkou,“ prosila ma moja mama, ako Gwyneth Paltrow priznala v rozhovore pre New York Times. „Povzbudzovala ma v tom, aby som viac rozvíjala svoje intelektuále ja, než to umelecké,“ dodala. Podľa jej slov ju chcela len ochrániť pred odmietnutím, pretože herecký biznis dokáže byť naozaj bezcitný.

Herečka Gwyneth Paltrow a jej mama Blythe Danner. Foto: SITA/AP, John Salangsang
Herečka Gwyneth Paltrow a jej mama Blythe Danner prišli na podujatie spoločne. Herečka Gwyneth Paltrow a jej mama Blythe Danner.

Paltrowovej matka má radosť, že jej dcéra sa chce od filmu na istý čas „odstrihnúť“ a venovať sa skôr svojej life-stylovej stránke „goop“. Navyše, sama Paltrow je presvedčená, že za posledných 20 rokov sa filmový priemysel sústredil skôr na obrovské trháky a tomu zodpovedajú aj ponuky pre hercov. Napokon dodala, že herectvo nikdy nebola jej láska číslo jeden. „Skôr som sa za herečku prezliekala,“ dodala ešte v rozhovore.

Okrem herectva a stránky „goop“ sa Paltrow pred časom vrhla aj do iných vôd – stala sa z nej producentka. Dôkazom toho bol muzikál na Broadway s názvom „Head Over Heels“. Práve na ňom sa ako producentka podieľala, ale želaný úspech sa nedostavil. Muzikál skončil po 188 predstaveniach a to sa úspechom na Broadway nedá nazvať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Oscar

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...