Ďalší útek od vojvodkyne Meghan! Odchádza jej pravá ruka

Pracovať pre 37-ročnú manželku britského princa Harryho zrejme nie je zamestnaním snov, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

10.03.2019 13:30
debata (5)

Ako informujú britské médiá, tehotná Meghan prišla o kľúčovú zamestnankyňu, osobnú asistentku Amy Pickerillovú. Tá pre ňu žačala pracovať iba minulý rok.

Asistentka  Amy Pickerill (vľavo) spolu s... Foto: Profimedia
vojvodkyňa Meghan Asistentka Amy Pickerill (vľavo) spolu s vojvodkyňou Meghan počas návštevy Birkenheade.

Podľa zdroja z Kensingtonského paláca, ktorý cituje Daily Mail, Amy Pickerill opustí služby vojvodkyne potom, čo jej bude ešte nápomocná pri sťahovaní sa z Londýna do Frogmore Cottage vo Windsore, kam sa kráľovský pár chystá ešte pred narodením ich prvého potomka. „Amy odchádza. Je to škoda, pretože patrila k obľúbeným zamestnancom,“ cituje spomínaný denník zdroj z paláca. Vojvodkyni zo Sussexu bola nápomocná aj pri vzniku jej kuchárskej knihy Together: Our Community Cookbook, výťažok z ktorej predaja putoval na charitatívne účely – pomoc ženám zo zničenej londýnskej budovy Grenfell Tower.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

Amy Pickerill nastúpila do služieb vojvodkyne Meghan potom, čo z tohto postu odišla jej predchodkyňa, Samantha Cohen. Tá pre kráľovskú rodinu pracovala vyše 20 rokov. Bola aj osobnou sekretárkou kráľovnej Alžbety. Šesť mesiacom potom, ako od kráľovnej odišla k Meghan a Harrymu, zo služieb paláca odišla. Ďalší odchod jednej zo zamestnankýň tak opäť vyvoláva množstvo otázok, prečo od vojvodkyne po krátkom čase odchádzajú jej spolupracovníci.

Len v januári totiž Meghan prišla aj o šéfku ochranky, inšpektorku, ktorá pre ňu pracovala len čosi vyše 6 mesiacov, kráľovský pár sprevádzala aj počas návštevy Austrálie a Nového Zélandu.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #zamestnanec #asistentka #vojvodkyňa Meghan

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....