Meghan v kúskoch za 9 000 libier, výraznejšia Kate opäť recyklovala!

Švagriné sa stretli bok po boku počas oslavy Dňa Britského spoločenstva národov v Londýne.

12.03.2019 11:00
debata (6)

Kráľovská rodinka pekne pohromade! Oslavy Dňa Britského spoločenstva národov vo Westminsterskom opátstve si nenechala ujsť kráľovná Alžbeta II., princovia Harry a William, ich otec Charles. A nechýbali ani médiami najviac sledované členky kráľovskej rodiny, vojvodkyne Kate a Meghan.

Vojvodkyňa Kate a vojvodkyňa Meghan na oslavách... Foto: Reuters, POOL
Meghan, Kate Vojvodkyňa Kate a vojvodkyňa Meghan na oslavách Dňa Britského spoločenstva národov vo Westminsterskom opátstve.

Pre tehotnú vojvodkyňu Meghan bol pondelkový deň zvlášť náročný, čo sa oficiálnych povinností týka – v dopoludňajších hodinách navštívila spolu s manželom „Canada House“ v Londýne, kde absolvovala zopár stretnutí. Po niekoľkohodinovej prestávke sa už usmiela vo Westminsterskom opátstve.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan na oslavách... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na oslavách Dňa Britského spoločenstva národov vo Westminsterskom opátstve.

Vojvodkyňa zo Sussexu siahla po kúskoch dizajnérky Victorie Beckhamovej, ktorá je jej osobnou priateľkou. Biela farba jej oblečenia bola v kontraste so zeleným kabátikom kanadskej značky Erdem, v ktorom sa ukázala Meghan v dopoludňajších hodinách. Cena jej outfitu vrátane kabelky a topánok sa šplhala k 9 000 librám. Vždy štýlová Meghan však tento raz šliapla vedľa, čo sa výberu jej klobúčika týka. Spolu s účesom, kedy mala čierne vlasy rozdelené cestičkou presne v strede, pripomínala zdravotnú sestru z nemocnice. A v tomto duchu sa niesli aj komentáte na sociálnych sieťach, ktoré boli tento raz skôr veselé, ako obdivné.

Vojvodkyňa Kate a princ William na oslavách... Foto: SITA/AP
vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate a princ William na oslavách Dňa Britského spoločenstva národov vo Westminsterskom opátstve.

Vojvodkyňa Kate stavila na výraznú červenú farbu, na oslavy prišla v kabátiku značky Catherine Walker. Nejde pritom o nový kúsok z jej šatníka, trojnásobná mama ho už mala na sebe v roku 2014 počas návštevy Nového Zélandu, na hlave mala šik klobúčik z dielne Giny Fosterovej.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

Hoci podľa médií vládne medzi vojvodkyňami napätá atmosféra, zábery z Westminsterského opátstva hovoria inou rečou. Kate sa s Meghan nielenže s úsmevom rozprávala, ale aj objímala. O dusnej atmosfére tak v podelok podvečer nemohlo byť ani reči.

 Vojvodkyňa Kate a vojvodkyňa Meghan na...
Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan na oslavách...
+4 Vojvodkyňa Kate a Meghan na oslavách  Dňa...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...