VIDEO: Yvetta Blanarovičová: Slová od Zdeny Studenkovej ma prekvapili

Herečka Yvetta Blanarovičová je síce rodáčkou z Bojníc, ale roky žije v českej metropole. 55-ročná herečka sa však na Slovensko stále vracia rada. Aj pracovne aj súkromne.

13.03.2019 09:00
Yvetta Blanarovičová Foto:
Herečka Yvetta Blanarovičová.
debata (8)

Pred časom sem zavítala s kolegom Jaromírom Hanzlíkom, aby spoločne odpremiérovali komédiu Leto s gentlemanom. Zároveň sa postavila pred kamery televíznej šou, kde sa stretla aj so Zdenou Studenkovou. Práve jej slová ju veľmi potešili. Blanarovičová si totiž nebola istá, či ju slovenská herečka vôbec pozná. „Ty si dokázala strašne veľa, samozrejme, že ťa poznáme, všetci z branže. Držali sme ti palce, aby si sa udržala tam, kde si. Klobúk dole,“ opísala Blanarovičová slová Zdeny Studenkovej, ktoré považuje za veľkú poctu.

Okrem Bratislavy z času na čas zavíta aj do ostatných kútov Slovenska. „Mala som veľkú radosť z návštevy Tatier. Často som jazdila aj za maminou do Bojníc, ale teraz už viac času trávi v Prahe. A navštevujeme sa aj so sestrou, keď nám to práca dovolí. Ak potrebujem vypnút, tak si zájdem k nej na dom a tam klebetíme, popíjame kávičku, občas zájdeme na nákupy,“ dodala Blanarovičová.

Viac si pozrite v rozhovore pre TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Yvetta Blanarovičová #Zdena Studenková

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....