Nielen Clooney, ani princ Charles nevedel odtrhnúť oči od krásnej Amal

Odkedy sa v roku 2014 zosobášili, žijú Amal a George Clooneyovci prevažne vo Veľkej Británii.

13.03.2019 11:00
Amal Clooney Foto: ,
Amal Clooney a George Clooney na gala večeri v Buckinghamskom paláci v spoločnosti princa Charlesa.
debata (7)

A tak niet divu, že slávny pár patrí k tým vyvoleným, ktorí majú otvorené takmer všetky dvere, vrátane tých do Buckinghamského paláca. Dvojica sa v máji zúčastnila aj svadby princa Harryho s Meghan Markleovou, vychytená právnička a mama dvojičiek, 41-ročná Amal, zároveň patrí medzi blízke priateľky vojvodkyne Meghan. Zúčastnila sa ako jedna z pozvaných aj jej nedávnej „baby shower“ párty, ktorá sa konala v New Yorku.

Amal Clooney a  George Clooney na gala večeri v... Foto: Profimedia
Amal Clooney a George Clooney Amal Clooney a George Clooney na gala večeri v Buckinghamskom paláci.

S kráľovskom rodinou sa Clooneyovci, tento raz spoločne, zabávali opäť. Prijali pozvanie princa Charlesa, ktorý v utorok večer v Buckinghamskom paláci organizoval slávnostnú večeru v mene jeho charitatívnej organizácie „Prince's Trust“. Na podujatí sa zúčastnili ambasádori a darcovia, ktorí so spomínanou organizáciou pravidelne spolupracujú.

Výrazná Amal zažiarila po boku svojho 53-ročného manžela v elegantnej bielej róbe návrhára Jeana-Louisa Scherrera, ktorá lemovala jej štíhlu postavu. Výrazný červený rúž zdobil tvár peknej tmavovlásky, ktorej vlasy padali rozpustené vo vlnách na plecia. Dvojica sa stretla v družnom rozhovore s britským následníkom trónu, počas ktorého sa všetci traja skvelo bavili.

Amal Clooney a  George Clooney na gala večeri v... Foto: Reuters, Chris Jackson
Amal Clooney Amal Clooney a George Clooney na gala večeri v Buckinghamskom paláci v spoločnosti princa Charlesa.

Len pred mesiacom slávny herec a režisér verejne podporil vojvodkyňu Meghan, ktorá sa podľa jeho slov stáva doslova „štvanou zverou“, podobne, ako kedysi princezná Diana. "Prenasledujú Meghan úplne všade. Je sledovaná a ponižovaná. Je to žena v siedmom mesiace tehotenstva a všade ju sledujú a neustále poškodzujú jej meno. Médiá to robia rovnakým spôsobom ako pri princeznej Diane a história sa opakuje. Všetci vieme, ako sa to končí,“ povedal Clooney pre magazín Who.

Clooneyovci neboli na gala podujatí u princa Charlesa jediní spomedzi slávnych tvárí, medzi pozvanými sa objavili herci Benedict Cumberbatch, Luke Evans či Josh Hartnett s manželkou, herečkou Tamsin Egertonovou.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #princ charles #Amal Clooney

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...