Brad Pitt vyrazil do Európy! Aha, je na potulkách po meste zaľúbených

Začiatkom týždňa priletel hollywoodsky idol Brad Pitt do metropoly Francúzska.

14.03.2019 00:00
debata (2)

Od toho momentu sú fotografi v strehu a slávneho herca sa snažia zachytiť počas jeho potuliek Parížom.

55-ročný oscarový herec navštívil výstavu s názvom „Almost Human“ v Múzeu moderného umenia, počas prehliadky ho prevádzalo niekoľo ľudí. S nimi sa Pitt ocitol v družnom rozhovore aj na ulici pred múzeum. Okrem spomínanej výstavy ho objektívy zachytili aj na balkóne hotela, v ktorom je ubytovaný, ako sa díva na panorámu Paríža.

Brad Pitt a biznisman Francois Pinault... Foto: Profimedia
Brad Pitt Brad Pitt a biznisman Francois Pinault prichádzajú do M/zea moderného umenia v Paríži.

A hoci Paríž sa opisuje ako mesto zaľúbených, Pitt sa jeho uličkami netúla so žiadnou dámou. Hoci médiá mu v posledných mesiacoch pripísali hneď niekoľko vzťahov, dokonca aj s jeho slávnymi kolegyňami, nič z toho sa zatiaľ neukázalo ako pravdivé. Sympatický päťdesiatnik si v Paríži musel vystačiť s mužskou spoločnosťou.

Potom, čo sa v roku 2016 rozpadlo jeho manželstvo s Angelinou Jolie, ho médiá spájali hneď s niekoľkými ženami – okrem herečky Sienny Millerovej či Charlize Theronovej aj s profesorkou Neri Oxmanovou. Tá sa už medzičasom stihla dokonca vydať za Billa Ackmana. Fanúšikovia by ho radi opäť videli vo vzťahu s jeho exmanželkou, Jennifer Anistonovou. Práve k nej si po rozvode s Angelinou Jolie opäť našiel cestu, dokonca sa objavil ako hosť na jej nedávnej narodeninovej oslave päťdesiatky. Paríž však tento raz neobjavoval so žiadnou z nich.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Paríž

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...