Romantika ako z filmov, v ktorých hrala! Lopez ukázala foto z jej veľkého dňa

Počas víkendu požiadal niekdajší bejzbalista Alex Rodriguez (43) svoju slávnu priateľku, speváčku a herečku Jennifer Lopezovú, (49) o ruku.

14.03.2019 00:00
debata

Veľký moment vtedy čerství snúbenci potvrdili zverejnením diamantového prsteňa, ktorým sa obaja pochválili na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Lopez však s istým časovým odstupom ukázala viac záberov z ich romantického dňa. Na Instagrame sa so svojimi fanúšikmi podelila o fotografie, ktoré momenty žiadosti o ruku zaznamenávajú tak, ako išli. Je na nich vidieť, ako si Rodriguez pokľakol pred svoju láskou na kolená, aj to, aké prekvapenie spôsobil 49-ročnej speváčke a herečke.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

3.9.19✨♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Žiadosť o ruku sa udiala na romantickej pláži počas ich dovolenky na Bahamách, dvojica stojí na mokrom piesku a za nimi je šumiace more. Pre speváčku a herečku tak pôjde o štvrté manželstvo. So spevákom, Marcom Anthonym, žila v rokoch 2004 až 2014. Pred ním bola vydatá za kubánskeho rodáka Ojaniho Noua, ich manželstvo trvalo v rokoch 1997 až 1998. Potom nasledovalo manželstvo s tanečníkom Crissom Juddom (2001 až 2003). Hoci bola vydatá tri razy, zasnúbená je už po šiesty raz. Päť žiadostí o ruku priznala v roku 2016 v šou Jamesa Cordena.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #zásnuby

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...