Smutné tajomstvo Dylana z Beverly Hills! Ozvala sa aj jeho snúbenica

Herec Luke Perry mal so svojou láskou veľké plány. Ukončila ich jeho predčasná smrť.

14.03.2019 11:00
debata (1)

Americký herec Luke Perry, ktorého preslávila postava Dylana v seriáli Beverly Hills 90210, zomrel v pondelok, 4. marca vo veku 52 rokov. Pri jeho posledných chvíľach ho okrem iných sprevádzala aj jeho snúbenica, Wendy Madison Bauer. Ako informuje portál TMZ, dvojica spolu plánovala svadbu, ktorá sa mala uskutočniť v lete. Portál má k dispozícii „save a date“ pozvánku, na ktorej už svietil jasný dátum svadby – 17. august.

Luke Perry a jeho snúbenica Wendy Madison Bauer... Foto: Profimedia
Luke Perry Luke Perry a jeho snúbenica Wendy Madison Bauer na udeľovaní GLAAD Awards v roku 2017. I

Pre herca by tak išlo o jeho druhú svadbu. Prvý raz bol ženatý s Rachel Sharpovou (1993 – 2003), s ktorou mal dve ratolesti, 21-ročného syna Jacka a 18-ročnú dcéru Sophie. Tí všetci boli v posledných chvíľach života pri ňom, keď zomrel v nemocnici v kalifornskom Burbanku.

Perryho snúbenica sa pre médiá nevyjadrovala, s odkazom plným lásky aj smútku sa ozvala až teraz. „Posledných 11 a pol roka s Lukeom bolo najšťastnejších v mojom živote, som veľmi vďačná za čas strávený s ním. Chcem poďakovať jeho deťom, rodine a priateľom za ich lásku a podporu. Našli sme jeden v druhom oporu a útechu v poznaní, že sme mohli naše životy zdieľať s týmto výnimočným mužom. Bude nám nesmierne chýbať,“ povedala niekdajšia herečka, ktorá sa v súčastnosti živila ako terapeutka, pre magazín People.

Perry a 44-ročná Bauer držali svoj vzťah dlho v tajnosti, termín ich zásnub známy nie je. Párik sa spoločne prešiel po červenom koberci v apríli v roku 2017 na udeľovaní GLAAD Media Awards.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Luke Perry

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...