Sestra Louisa Tomlinsona z One Direction zomrela na infarkt! Mala len 18

Félicité Tomlinsonovej už záchranári nedokázali pomôcť, zomrela vo svojom londýnskom byte.

15.03.2019 08:47
Louis Tomlinson Foto:
Louis Tomlinson a jeho sestra Felicite Tomlinson známa ako 'Fizzy' na archívnej snímke.
debata

Člen slávnej kapely Louis Tomlinson (27) prežíva ťažké obdobie. Jeho mladšiu sestru Félicité Tomlinson našli mŕtvu v jej londýnskom byte. 18-ročná dievčina mala podľa medializovaných informácií zomrieť na infarkt.

Súrodenci mali k sebe veľmi blízko. Len pred troma rokmi museli spoločne prekonať smrť ich mamy, Johannah Deakinovej, ktorá podľahla ako 43-ročná rakovine. A teraz prišla pre Tomlinsona ďalšia veľká životná rana.

Ako informuje britský denník The Sun, Félicité odpadla v stredu okolo poludnia potom, čo dostala infarkt. V byte nebola sama, známy mal zavolať sanitku. Záchranári však už mladej dievčine nedokázali pomôcť a museli skonštatovať smrť. Čo jej infarkt spôsobilo, zatiaľ nie je známe. „Záchranárom sa napriek úsiliu už nepodarilo dievčinu oživiť a na mieste skonštatovali jej smrť,“ píše The Sun. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When I say soon I mean in the next two weeks... can’t wait to show you what I’ve been working on I hope you all love it as much as I do

Príspevok, ktorý zdieľa Félicité Tomlinson (@felicitegrace),

Félicité Tomlinson mala svoju sieť fanúšikov, ktorých bolo na Instagrame 1,4 milióna a bola známa influencerka pod menom Fizzy. Jej túžbou bolo stať sa dizajnérkou, pracovala ako príležitostná modelka. Na svojom Instagrame uverejňovala zväčša fotky z jej veselého života tínedžerky. „Jej okolie je správou zničené. Mala množstvo priateľov a bola veľmi pozitívny a šťastný človek,“ citoval denník The Sun človeka z jej blízkeho okolia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #One Direction #Félicité Tomlinson

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...