Driek tak do dvoch dlaní! Amal Clooney ho predviedla v Edinburghu

Začiatkom týždňa zažiarila manželka herca a režiséra Georgea Clooneyho na charitatívnej recepcii na pôde Buckinghamského paláca.

16.03.2019 00:00
debata

V spoločnosti manžela aj princa Charlesa sa krásna právnička skvelo bavila, na podujatí zaujala bielou róbou z dielne už zosnulého návrhára Jeana-Louisa Scherrera.

Amal Clooney a  George Clooney na gala večeri v... Foto: Profimedia
Amal Clooney a George Clooney Amal Clooney a George Clooney na gala večeri v Buckinghamskom paláci.

Koncom týždňa sa Amal Clooney objavila pred objektívmi opäť. Tento raz s manželom vyrazili do mesta Edinburgh, opäť na charitatívnu akciu konajúcu sa v McEwan Hall. 41-ročná tmavovláska tento raz zvolila model z celkom iného súdka, než boli jej biele šaty. Ukázala sa v saténovom modeli návrhárky Stelly McCartneyovej. Štýlový módny overal odhaľoval Amal zvodne jedno rameno. Čo však bolo vďaka širokému čiernemu opasku neprehlaidnuteľné, bol jej osí driek, ktorým sa mama dvojičiek hrdo pýši.

George a Amal Clooneyovi v meste Edinburgh. Foto: Reuters, Profimedia
Amal Clooney George a Amal Clooneyovi v meste Edinburgh.

Na 57-ročného herca čakalo v hlavnom meste Škótska desiatky fanúšikov. Hollywoodska hviezda sa im spolu s manželkou s úsmevom a v dobrej nálade istý čas venovala, pričom na otázku, ako sa v Edinburghu cíti, Clooney odpovedal: „Skvelo a ďakujem za počasie, je príjemné,“ píše Daily Mail.

41-ročná Amal priviedla dvojičky, Ellu a Alexandra, na svet v júni 2017. Na jej super postavičke však tehotenstvo nezanechalo žiadne stopy a krásna štyridsiatnička svoj driek ako do dvoch dlaní predvádza na červených kobercoch či spoločenských podujatiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #dvojičky #Amal Clooney

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....