Multimilionár, otecko a veľký fešák! Princezná Beatrice už nového muža netají

Princezná Beatrice sa po prvý raz ukázala na gala podujatí v spoločnosti jej nového partnera.

15.03.2019 15:51
debata

Počas nedávnej akcie „The National Portrait Gallery Gala“, ktorá sa konala v Londýne, sa po jej boku usmieval Edoardo Mapelli Mozzi. Na spomínanom podujatí nebola jedinou členkou britskej kráľovskej rodiny, svojou prítomnosťou podujatie poctila aj vojvodkyňa Kate. Navyše, podujatie bolo plné ďalších slávnych osobností – prišla Victoria Beckham s manželom Davidom, topmodelka Kate Moss, či modelky Jourdan Dunn a Alexa Chung – tí všetci si fešáka po boku dcéry Sarah Fergusonovej a princa Andrewa mohli obzrieť zblízka.

Princezná Beatrice s novým partnerom, Edoardom... Foto: Profimedia
Princezná Beatrice Princezná Beatrice s novým partnerom, Edoardom Mapelli Mozzim na gala podujatí "The National Portrait Gallery Gala.

Iba v januári priniesli britské médiá prvé paparazzi zábery zaľúbencov – 30-ročnej princeznej Beatrice a o 4 roky staršieho Edoarda. V roku 2016 sa princeznej z Yorku rozpadol 9-ročný vzťah s milionárskym synom Daveom Clarkom, ktorý sa medzičasom už stihol aj oženiť.

Nový partner princeznej Beatrice je veľmi bohatý obchodník s nehnuteľnosťami, ktorý je už aj otcom 2-ročného syna, ktorého má z predošlého vzťahu. Ako informujú britské médiá, pár sa mal spoznať v septembri cez svojich spoločných známych. Princezná Beatrice však prišla na októbrovú svadbu svojej sestry, princeznej Eugenie s Jackom Brooksbankom, ešte bez mužského doprovodu. Či už vtedy mala nového partnera, ale vzťah držala v tajnosti, nie je známe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Princezná Beatrice

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...