Jacksonova dcéra neprežíva ľahké chvíle. Samovražda? To bol výmysel!

Zosnulý Michael Jackson už nepovie nič k obvineniam, ktoré naplno znovu rozpútal dokument stanice HBO, jeho potomkovia však momentálne príjemné chvíle asi neprežívajú. Svedčia o tom aj najnovšie správy o jeho dcére Paris Jacksonovej.

18.03.2019 10:00
debata (3)
Paris Jackson na udeľovaní cien "Daily... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Paris Jackson Paris Jackson na udeľovaní cien "Daily Front Row's Fashion Awards" v Los Angeles.

Správy niektorých amerických médií, ktoré pred pár dňami písali o údajnom pokuse o samovraždu 20-ročnej Paris, sa nepotvrdili a ukázali sa ako absolútna bulvárna kačica. Napriek tomu však je jasné, že prostredná ratolesť z trojice potomkov zosnulého kráľa popu neprežíva ľahké chvíle.

Po premiére dokumentu Leaving Neverland sa mnohé rozhlasové stanice rozhodli stiahnuť z rádiového éteru nahrávky slávneho speváka a podobný krok urobila aj francúzska módna značka Louis Vuitton, ktorej najnovšia pánska kolekcia mala obsahovať aj odevy ovplyvnené a inšpirované Jacksonom. Značka ohlásila, že do predaja neprídu.

Ani jedno z Jacksonových detí sa zatiaľ nevyjadrilo oficiálne k dokumentu, za ktorým stojí režisér Dan Reed. V minulosti sa však viackrát postavili na obhajobu svojho otca, ktorý v roku 2005 dokonca stál pred súdom pre obvinenia zo sexuálneho obťažovania.

Vtedy ho súd oslobodil a čo je azda najzaujímavejšie, dvojica aktérov aktuálneho dokumentu (Wade Robson a James Safechuck), ktorá ho v ňom viní zo sexuálneho zneužívania a veľmi detailne opisuje scény zneužívania, v tom čase svedčila v Jacksonov prospech.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Jackson #Paris Jackson #dokument #Leaving Neverland

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...