Kim Kardashian odhalila tvár po zobudení! Roky ju trápi psoriáza

Dokonalá tvár je presne to, čo najčastejšie prezentuje verejnosti internetová celebrita Kim Kardashian. Mnoho ľudí však netuší, že už roky bojuje s psoriázou. Nedávno ju odhalila priamo v detaile.

19.03.2019 00:00
debata
Televízna a internetová celebrita Kim... Foto: Instagram/Kim Kardashian West
Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian sa podelila o problémy so psoriázou. Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian sa podelila o problémy so psoriázou.

Brunetka, ktorý je medzinárodnou ikonou a ktorá svoj vzhľad rokmi povýšila na jeden zo základných pilierov svojej popularity, sa podelila o chvíle ráno po zobudení.

Na zábere, ktorý zverejnila na svojom Instagrame, ukázala suché fľaky a šupinaté miesta na koži na tvárí priamo po zobudení. „Ranná psoriáza,“ odkázala pod obrázkom Kardashian.

Vôbec prvýkrát o svojich problémoch informovala v roku 2011, keď priznala, že roky bojuje s psoriázou a má lepšie, ale aj horšie dni. Naposledy vo februári zase na svojom konte na sociálnej sieti ukázala, že podstupuje pravidelné sedenia u špecialistu a aplikáciu bylinných tinktúr na upokojenie kože.

Mnohí odborníci berú Kardashianovej rozhodnutie podeliť sa aj o problematickú súčasť svojho života ako pozitívny odkaz pre mnoho jej fanúšikov. Zároveň však niektorí upozorňujú na to, že pri problémoch citlivej a psoriatickej pokožky nie je ideálne práve to, čo patrí ku Kardashianovej už roky – síce ukážkový mejkap, no spolu s ním zároveň množstvo produktov, ktorými svoju kožu zaťažuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #Instagram #Kim Kardashian #psoriáza #selfie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...