Plány na sobáš? Schwarzeneggerova dcéra má jasno... a bude to v kostole

Už niekoľko týždňov je herec Chris Pratt znovu zasnúbený. O ruku požiadal krásnu dcéru herca a niekdajšieho kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera Katherine.

19.03.2019 00:00
Herec Chris Pratt a jeho snúbenica Katherine... Foto:
Herec Chris Pratt a jeho snúbenica Katherine Schwarzenegger na zábere paparazzov.
debata

Hoci sa objavili informácie o tom, že so svadbou sa ponáhľať partneri nebudú, zdroje z okolia budúcej nevesty tvrdia, že dvojica údajne už začala plánovať svadbu. A zainteresovaná je najmä 29-ročná Katherine.

„Prežíva momentálne skvelé obdobie práve vďaka prípravám na svadbu. Zbožňuje tie momenty plánovania,“ napísal magazín People, odvolávajúc sa na svoj zdroj. Podľa neho obaja partneri vyzerajú spolu nesmierne šťastne a užívajú si spoločne každú chvíľku. „Bývajú spolu a vyzerajú spolu fakt roztomilo,“ citoval informátora People.

Časopis tiež informuje o tom, že hrdina série Strážcovia galaxie a jeho nastávajúca plánujú určite cirkevný sobáš. A to aj napriek tomu, že Pratt má už za sebou jedno manželstvo – konkrétne s herečkou Annou Farisovou.

„Chris je duchovne založený a určite bude chcieť náboženský obrad. A Katherine tiež. Boh je dôležitou súčasťou ich zväzku,“ napísali tiež v People. O konkrétnom termíne dvojica zatiaľ neinformovala, dá sa však predpokladať, že svadba by sa mohla konať koncom leta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #kostol #plán #Boh #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...