Dvakrát do tej istej rieky? Pamela vraj opäť tvorí pár s futbalistom Ramim

Šuškalo sa o tom, že sú od seba, ale najnovšie správy tvrdia, že herečka Pamela Anderson sa opäť vrátila ku svojmu mladšiemu partnerovi - futbalistovi Adilovi Ramimu.

19.03.2019 10:00
debata
Herečka Pamela Anderson na zápase medzi klubmi... Foto: SITA/AP, Claude Paris
Herečka Pamela Anderson na zápase medzi klubmi Marseille a Caen v nedeľu 7. októbra 2018. Herečka Pamela Anderson na zápase medzi klubmi Marseille a Caen v nedeľu 7. októbra 2018.

Dvojica sa mala rozísť údajne pre tému svadby, s ktorou prišiel samotný futbalista. Blondínka, ktorá má dvoch dospelých synov a za sebou aj dve neúspešné manželstvá, sa vraj vydávať neplánuje.

Objavili sa však aj tvrdenia, že pre Andersonovú bolo problematické vnímať, že ich vzťah sa podpisuje na tom, ako sa futbalista venuje svojim rodičovským povinnostiam. Údajne sa s ním mala rozísť preto, aby sa mohol viac venovať rodine a svojim dvom deťom, ktoré mu porodila ešte bývalá partnerka.

Skutočné dôvody asi poznajú len oni dvaja – isté však je, že americký portál TMZ.com opäť prišiel s informáciami, že Pamela a Adil sa dali dohromady. „Sú spolu niekoľko týždňov, ale zatiaľ je to veľmi čerstvé,“ cituje zdroj britský Daily Mail.

Blondínka, známa zo seriálu Baywatch, ale aj titulných stránok Playboy sa už pred časom vyjadrila, že sa nespolieha na lásku do konca života. „Milujme sa tak dlho, ako sa dokážeme milovať a keď si jedného dňa pri pohľade na mňa povie uff, vždy sa môžem zbaliť a odsťahovať do inej krajiny,“ citoval Andersonovú ešte v čase, keď dvojica oficiálne fungovala spolu, denník The Sun.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Pamela Anderson #návrat #dvojica #romanca #Adil Rami

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...