Jacksonova dcéra na premiére: Pozrite sa, som OK a mám vás na háku!

Skutočne unavená a znechutená z neustálych výmyslov bulváru je momentálne vraj modelka a celebrita Paris Jackson, dcéra známeho zosnulého speváka Michaela Jacksona.

19.03.2019 14:00
Paris Jackson s priateľom Gabrielom Glennom Foto: ,
Herečka, modelka a celebrita Paris Jackson s priateľom Gabrielom Glennom na premiére filmu The Dirt v pondelok 18. marca v Los Angeles.
debata

Ešte počas uplynulého víkendu sa objavili na vybraných americkýh portáloch šokujúce správy o jej údajnom pokuse o samovraždu. Vyvolať ho mali reakcie na dokument o jej slávnom otcovi, v ktorom ho ústredná dvojica protagonistov viní zo sexuálneho zneužívania.

Jackson musela už pár hodín po správach o jej údajnej samovražde zverejniť statusy na svojich sociálnych sieťach, aby potvrdila, že je v poriadku. „Klamári, klamári, sku..ní klamári,“ odkázala bulvárnym novinárom.

V pondelok večer sa dvadsaťročná Paris objavila aj na premiére novinky The Dirt v Los Angeles, kde ju sprevádzal priateľ Gabriel Glenn. Prostredná z ratolestí zosnulého Michaela Jacksona, pôsobila spokojne, ale novinárskym otázkam sa úplne vyhla. Len pózovala pred objektívmi.

Rodina Michaela Jacksona sa rozhodla žalovať televíziu HBO, ktorá stojí produkčne za tvorbou dokumentu s názvom Leaving Neverland. V ňom sa režisér Dan Reed obrátil na Wada Robsona a Jamesa Safechucka, ktorí pred kamerami tvrdia, že ich Jackson zneužíval a veľmi detailne opisujú scény zneužívania. Obaja pritom v procese, ktorý sa konal ešte pred Jacksonovou smrťou v roku 2009 svedčili v Jacksonov prospech.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Paris Jackson #samovražda #Gabriel Glenn

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...