Som príšerná manželka, priznala Priyanka Chopra. Nezvládne ani vajíčka?

Patrí jej síce titul najkrajšej ženy sveta, ktorý získala na začiatku nového milénia, ale v úlohe "dobrej" manželky prejavuje vraj herečka Priyanka Chopra limitované možnosti.

21.03.2019 00:00
Snúbenci - herečka Priyanka Chopra a spevák a... Foto: ,
Herečka Priyanka Chopra a spevák a herec Nick Jonas na archívnom zábere.
debata

V rozhovore počas návštevy televíznej šou The View sa 36-ročná Indka priznala, že svojho manžela Nicka Jonasa varovala ešte pred svadbou, že bude z nej príšerná manželka. „Neviem variť. A povedala som mu to hneď, keď ma požiadal o ruku,“ uviedla Chopra v štúdiu.

„Vravela som mu, počuj, ty si z dobrej južanskej rodiny. Zvyknutý na to, že ti mama pripraví úžasné jedlo. Ale ja nie som také dievča. Neviem variť. Zvládnem tak vajíčka a tiež len príležitostne,“ pokračovala Chopra s opisom situácie.

Pred kamerami však tiež priznala, že sa jej veľmi páčila reakcia jej súčasného manžela – o desať rokov mladšieho speváka a herca Jonasa. „Odvetil mi, že to je v poriadku, že variť nevie ani on,“ zaspomínala si kráska. Podľa nej tak najmladší člen formácie Jonas Brothers prejavil svoj postoj k rovnocennosti pohlaví aj partnerov vo vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #manželka #Nick Jonas #Priyanka Chopra

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...