Ivanka Trump ako nenásytná a dvojtvárna? Toto sa vraj deje v Bielom dome!

Kým nebol Donald Trump v prezidentskom úrade, jeho dcéra Ivanka Trump sa tešili veľkej pozornosti, ale najmä priazni médií či novinárov. To sa však zmenilo potom, ako ju jej otec zamestnal v Bielom dome.

21.03.2019 00:00
Poradkyňa Bieleho domu Ivanka Trump. Foto: ,
Poradkyňa Bieleho domu Ivanka Trump.
debata (7)

Na americký trh prišla nová kniha, ktorá mapuje vzťah plavovlásky a jej otca, súčasného amerického prezidenta. Zároveň sa sústreďuje aj na to, ako Ivanka vystupuje, aké sú jej klady, či naopak zápory. Tých je, aspoň podľa autorov, výrazne viac a zdá sa, že nová publikácia má v pláne ukázať najmä dobre ukrývané stránky ambicióznej blondínky, ktorá je vydatá za Jareda Kushnera.

Práve s manželom sú obaja súčasťou okruhu najbližších spolupracovníkov Donalda Trumpa. Nová kniha však dvojicu opisuje ako pár, ktorý „baží po moci a zároveň sa správa nesmierne dvojtvárne“.

V knihe sa tiež nachádza tvrdenie, že najmladšia z detí, ktoré sa narodili v manželstve Trumpa s českou rodáčkou Ivanou Trumpovou, je zároveň aj Trumpova najväčšia slabosť. Vzťah otca a dcéry si najmä neprajníci v minulosti podávali už pred samotným zvolením Trumpa do prezidentského ú­radu.

Ivanka Trump (vľavo) s manželom Jaredom... Foto: Reuters, MIKE THEILER
Ivanka Trump (vľavo) s manželom Jaredom Kushnerom (vpravo) a ich troma deťmi. Zľava: Joseph, Arabella a Theodore. Ivanka Trump (vľavo) s manželom Jaredom Kushnerom (vpravo) a ich troma deťmi. Zľava: Joseph, Arabella a Theodore.

V knihe sa napríklad píše o tom, že v Bielom dome je prítomnosť niekdajšej modelky zdrojom posmeškov a zdvihnutého obočia. Do Oválnej pracovne vraj často mieri obklopená svojimi deťmi a zhovára sa s otcom spevavým hlasom. Prezident ju má titulovať zlatko a jedno z tvrdení v knihe hovorí o tom, že Trump svoju dcéru dokonca plieska po zadku ako malé dieťa. Inokedy sa zase prezident pýši svojou dcérou pred ostatnými spolupracovníkmi. Niekoľkokrát údajne po tom, čo opustila miestnosť, položil pred ostatnými prítomnými otázku: No nevyzerá nádherne?

Všetky tvrdenia v knihe pochádzajú z rozhovorov, ktoré autorka – novinárka Vicky Ward, zozbierala počas 220 rozhovorov. Problém však je, že väčšina z nich sú anonymné a tým pádom je naozaj diskutabilné, koľko z informácií je prikrášlených a koľko z nich má svoju pravdivú hodnotu.

Vzťah prezidenta Donalda Trumpa a jeho dcéry... Foto: Reuters, LEAH MILLIS
Vzťah prezidenta Donalda Trumpa a jeho dcéry Ivanky je až príliš vrúcny, tvrdia zdroje. Vzťah prezidenta Donalda Trumpa a jeho dcéry Ivanky je až príliš vrúcny, tvrdia zdroje.

Ak by to však bolo aj tak, že pravdivé sú úplne všetky, anonymita zdrojov vrhá na knihu negatívne svetlo. V tlačovom vyhlásení, samozrejme, na knihu reagoval aj Biely dom. „Je smutné, no nie prekvapujúce, že médiá trávia čas promovaním knihy postavenej na neprajníckych anonymných komentároch a nepravdivých informáciách namiesto toho, aby ukázali, akú skvelú prácu pre túto krajinu robí Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner,“ znie stanovisko.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #moč #Biely dom #Donald Trump #dvojtvárnosť

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....