Evelyn prekvapila: Tu rande, tam rande - toto má spoločne s postavou filmu

Slovenská herečka a moderátorka Eva Kramerová alias Evelyn sa od štvrtka objaví v slovenských kinách. Zahrala si v romantickej komédii LOVEnie.

21.03.2019 09:00
debata
Herečka a komička Evelyn Kramerová si zahrala... Foto: Profimedia
Herečka a komička Evelyn Kramerová si zahrala vo filme LOVEnie jednu z úloh. Herečka a komička Evelyn Kramerová si zahrala vo filme LOVEnie jednu z úloh.

Rola jej podľa vlastných slov sadla ako uliata. „Paťa je totiž presne taká tá šialená, ako ja. Je neviazaná, má tu rande, hentam rande… ‚Poď, zoznamuj sa, ži, užívaj si sex…‘ Je to taký víchor, ktorý motivuje hlavnú hrdinku Elišku po tom, čo sa jej udial. To mi je blízke," priznala sa na utorňajšej bratislavskej premiére Evelyn.

Aj keď vo filme stvárňuje skôr komediálnu postavu, celkovo v snímke podľa nej prevažuje skôr romantika. „Je tam veľa romantiky, podľa mňa viac ako komédie,“ uznala moderátorka reality-šou Farma, ktorá si zahrala minulý rok napríklad aj v snímke Tlmočník, ktorý je vo viacerých kategóriách nominovaný aj na filmové ceny Slnko v sieti.

Kramerovej kolegyne Anna Rakovská a Zuzana Mauréry si vyslúžili nominácie za svoje herecké výkony – rovnako ako Jiří Menzel a Peter Simonischek. Snímka tiež bojuje o cenu pre najlepší film roka 2018. Spoločne s filmami Toman, Ján Palach a Hmyz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zivot #postava #Eva Evelyn Kramerová #LOVEnie #divoká

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...